Pai nu-i spune ce simti, ca daca te place cu adevarat, si daca e timid mai devreme sau mai tarziu o sa aiba curajul sa-ti spuna ce simte sau sa te invite in oras. Iar daca nu, probabil ca oricum nu se merita sa fii cu el, probabil meriti pe unul mai bun.
Pai dupa ce spui tu pare ca te place. Si tu alegi daca vrei sa i spui ce simti sau nu.
Nu stiu ce sa zic, adica nu-mi dau seama daca te place sau nu. Ai putea sa-i dai de inteles in mod subtil ca-l placi, acordandu-i o atentie mai deosebita. De exemplu te prefaci ca n-ai inteles ceva la o materie la care stii ca el se pricepe si il rogi pe el sa-ti explice, daca poarta ceas la mana il iei de mana "ca sa te uiti la ceasul lui", poti sa glumesti mai des cu el. Din ce am observat eu, in general baietilor le plac fetele care "se lasa greu" asa ca sa ii spui direct ca-ti place de el nu ti-ar rezolva problema. Poti sa-i spui ca-l placi, dar numai daca iti spune si el, sau daca te invita el sa iesiti in oras numai voi doi. BAFTA!
Sunt feluri si feluri de modalitai de a impresiona sau cucerii un baiat. Daca tu esti timida, el e timid e cam greu (cam foarte greu). Chestia cu cohiul nu inseamna neaparat ca hai sa iesim la o intalnire (si eu am o colega de 40 de ani careia ii fac cu ochiul in fiecare zi dar sa nu deviem de la subiect), poate fi un semn totusi. Daca el nu face primul pas ai putea tu sa il faci tinand cont ca va intelegeti foarte bine si vorbiti des si relativ deschis, ar trebui sa te simti in regula si destul de sigura pe tine sa faci lucru asta. Poti sa ii ceri o plimbare sau o tura pe role (pana nu vine frigu') invita-l la o cafea la o tigara la tine acasa (asta daca e cazul) sau daca nu, poti la fel de bine sa il chemi la un film la tine sau orice altceva, pentru ca daca lui ii place de tine v-a accepta aproape orice chestie ai vrea tu sa face-ti impreuna. BAFTA
Faza e ca azi, toti s-au strans intr-un loc si i-am pus mana pe spate si s-a intors si mi-a zambit.E foarte de treaba insa, daca nu ma place m-as face de rusine sa-i spun ce simt!
beausingurlamasamea întreabă: