| Zamfir_Andreea_1990 a întrebat:

Am si euvo mica nelamurire : "Cum pot fi fetele/femeile atat de needucate in ceea ce priveste sex-ul?"

22 răspunsuri:
| DonaldTrump a răspuns:

Traim in RRomania tara de tarani cu 20 de ani in urma, in tarile civilizate sexul nu asa taboo, asta tine si de faptul ca tara asta e super religioasa.

| immaBeast a răspuns:

Simplu.
Parintii si scoala.
Nu este nimic mai mult de spus.
Si nu numai fetele, stim bine ca si baietii sunt prost educati cand vine vorba de sex, nu toti, in mare parte.
La fel ca si fetele, nu toate, in mare parte.

| Zamfir_Andreea_1990 explică (pentru DonaldTrump):

Sunt curioasa la ce te-ai gandit cand ai citit "needucate sexual"

Răspuns utilizator avertizat
| Zamfir_Andreea_1990 explică:

In secolul 21, era tehnologiei, cu informatia la degetul mic?

| Lawliet14 a răspuns (pentru DonaldTrump):

Tu traiesti in "Rromania", nu noi, iar religia ce treaba are cu educatia sexuala? Astia sunt niste copii care isi incep viata sexuala la 12-14 ani. Adica sunt scapati din mana, de ce sa le faci educatie sexuala inainte de liceu? Pentru ca parintii ii scapa din mana? E normal? Nu e normal, iti zic eu! Daca le faci educatie sexuala ca in Marea Britanie, le trezesti ganduri si mai puternice si le trezesti ganduri si celorlalti. Desi la prima vedere s-ar parea ca tine de religie, nu e asa. Un copil pur si simplu nu ar trebui sa stie de sex la varsta la care noi ne jucam cu papusile/masinutele iar internetul ar trebui controlat.

Daca le faci educatie sexuala cand zici tu, cum o fac britanicii, ii ai pe constiinta. Si normal ca pe toate p*** de psihologi (feminin), nu le intereseaza decat sa discute despre sex a***.

| Prezidentul a răspuns:

Daca te referi la rata mare de avorturi si gravidute adolescente, iti pot raspunde ca aceastea sunt majoritar proaste... Si mai prosti sunt cei care isi doresc orele de educatie sexuala. (as putea face o lista cu de ce nu)
Educatia sexuala se dobandeste de la parinti sau din autoeducatie.

| Lawliet14 a răspuns (pentru Prezidentul):

Da, uita-te ce s-a intamplat pe la americani si despre ce li s-a vorbit unor pitici. Scoala in loc sa te invete, te invata prostii.

Poate ca si ai dreptate, e o chestie intima de care mai bine s-ar vorbi din familie. Gandeste-te ca nu toti parintii sunt cum vom fi noi, adica am verifica aceasta materie.

E de discutat, dar clar nu poti sa faci educatie sexuala unor tanci.

Cine a adus vorba de tanci? Am zis fete/femei, adica 16+

| Prezidentul a răspuns (pentru remus1007):

Educatia sexuala este o prostie cand se face in scoli. Tu crezi ca majoritatea scolilor din Romania sunt pregatite sa faca ore de ed. sexuala?

| Seba2013 a răspuns:

Pentru ca acesta cultura a liberalismului sexual promoveaza femeia ca un obiect sexual.

Vor tate mari, ca asa este frumos, haine cat mai stramte, asta le dau sentimentul de putere.

Sexul nu poate fi educat este un reflex, asa ca la animale.

Educarea ar trebui sa fie pe cale emotionala si sentimentala.

Daca un om controleaza aceste emotii, nu va fi tarat de ele.

A doua cauza ar fi banii.
Fetele stiu foarte bine ca se castiga din sexualite, asa ca isi folosesc arma.

| NameHarris a răspuns:

La ce te referi needucate?

| Lawliet14 a răspuns (pentru Zamfir_Andreea_1990):

Eram intr-o discutie.

| RAY a răspuns:

Si pentru stiinta sexualitatea e o enigma, stim multe dar multe nu stim, acuma cu Romania asa incet cu incet cred ca evoleaza si societatea, sexualitatea feminima o reprima barbatii, barbatul nefind in stare sa satisfaca femeia nu i permite sasi descopere sexualitatea asa a fost mereu, ca femeile profita material si barbati profita sexual a doar scimb de interese, iar ca femeia =obiect sexual tot barbatul a creat in fine pana nu va venitot mai multe femei in parlamant pe pozitii vom ramane in evul mediu parerea mea, pare ciudat dar in tariile unde au fost /sunt femeile la putere acele tarii prospera se vede in Germania cel mai bine

Mai simplist, pentru ca deja deviem, din moment ce intri aici si intrebi: "poti ramane insarcinata daca inghiti sperma" sau "am facut sex anal si a ejaculat in mine, sunt insarcinata?" sunteti needucate din punct de vedere sexual

| Menda a răspuns:

S-a făcut vreo statistică conform căreia s-a dovedit că toate fetele/femeile sunt needucate în ceea ce privește sexul? Cred că nu,și mă deranjează generalizarea.
E adevărat că pe accest site se pun tot felul de întrebări, dar este evident că acele fete poate nu au fost învățate de părinți, nu s-au informat pe cont propriu, și cel mai rău, s-au lăsat influențate și convinse de BĂIEȚI care au fost la fel de neinformați și iresponsabili.

| Happyjump a răspuns:

Pentru ca femeia este privită ca un obiect, iar parintii si societatea nu le oferă o educatie sexuală potrivită din cauza faptului ca sunt fete. Considera ca ele nu au nevoie de un asemenea gen de educatie.

| Altusername a răspuns:

Adica tu stii mai mult sau ce?

| immaBeast a răspuns (pentru remus1007):

Ai dreptate.
PS : Sunt baiat, nu fata, imma vina de la " I'm " nu de la Ema...sau ceva de genul.
Immabeast este o echipa de dansatori din America, de acolo vine numele meu. laughing