| Deea5546 a întrebat:

Buna Tpu.Am stat 3 ani jumate cu el(nu a fost relatie) ne vedeam numai noi 2 f(oricum toata lumea stie ca noi umblam impreuna).El de vreo o luna se credea intr-o alta relatie, dar de fapt afland ca el umbla dupa ea.Cand se credea intr-o relatie am incercat sa vorbesc cu el prin mesaje sa-i explic cum ma simt si ca il vreau inapoi.Si la care el imi trimite un mesaj:"nu vreau sa stau cu tine sa imi bat joc de tine". Acuma pot sa zic ca totul a revenit la normal si stam din nou impreuna dar parca il simt ca sufera(adica distribuie pe facebook chestii de tristete).Cum pot sa aflu daca mai ma iubeste? Nu as vrea sa il intreb poate ar minti.

5 răspunsuri:
| iulia1 a răspuns:

Daca sufera si ti-a facut asa ceva chiar daca ati fost impreuna inseamna ca nu te iubeste. El acum sufera dupa aceea fata si nu vrea sa-ti arate acest lucru. Niciodata nu umbli cu altcineva daca iubesti alta persoana.

| Deea5546 explică (pentru iulia1):

Nu stiu daca sufera, asa am presupus doar.Si cu fata aia nu a fost (eu stiam ca a fost) dar ei erau amici de fapt, el ar fi vrut mai mult dar ea nu vroia.

| mariumarius a răspuns:

Incearca sa "simti "asta. daca poti, daca nu...

| IloveME a răspuns:

" nu vreau sa stau cu tine sa imi bat joc de tine" nu te poate iubi cum vrei tu,nu iti poate raspunde la sentimente in egala masura,asta nu inseamna ca nu simte nimic pentru tine. poate fi vorba de obisnuinta,poate fi vorba doar de atractie sau poate fi vorba de iubire( ceea ce m-ar mira,cate te iubea nu ii placea de alta,nu incerca o alta relatie fiind cu tine)
Chestiile alea de pe facobook,le distribuie pentru ca se regaseste in ele,acele cuvinte ii alina sufletul.
Acum ca il ai din nou langa tine pune putina ordine in viata ta,ai un haos total! daca il iubesti cu adevarat lupta pentru el! vorbeste cu el,spune-i cat de mult il iubesti si ceea ce doresti de la relatia voastra, incearca sa il faci sa inteleaga ( atat prin fapte, cat si prin cuvinte) ca cel mai bine ii va fi langa tine, reindragosteste-l!
Lupta pentru relatia ta, lupta pentru fericirea ta si cel mai important lupta pentru ceea ce iti doresti!

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau.
Dar el in tot acest timp te-a vazut ca pe o iubita sau DOAR ca pe o prietena?
Mi se pare ca ii esti doar amica, iar viata lui sentimentala se desfasoara in alte directii.
,, Nu vreau sa -mi bat joc de tine,, spune un baiat, in mod elegant, ca sa tina departe de el o fata care il iubeste, insa pe care o vrea prietena. nu iubita.

Cred ca ar fi bine sa reanalizezi tu intai, relatia voastra : exact ce a fost intre voi, ce astepti tu de la el, si ce-ti poate oferi.

Iar dupa ce te clarifici tu cu tine, discuta cu el, direct.
Baietii astia, trebuie sa invete sa devina barbati si sa-si asume fapte si decizii.
Tu esti o persoana importanta in viata lui, si potrivita sa-l ajuti sa se maturizeze.

Te-am tzucat, si sper sa ai destula rabdare si inteligenta sa faci ce este bine pentru amandoi.