| Deea5546 a întrebat:

Buna Tpu.Am stat cu un baiat 3ani jumate(cu tot cu despartiri), el acum are cica o noua prietena din alt oras(s-au vazut de 3 ori pana acum).Eu sunt terminata, am ajuns in spital din cauza lui: nu mai mancam, doar plangeam pana cand mi se facea rau.Prietenul lui cel mai bun mi-a zis ca nu sunt impreuna,dar el pe facebook si i-a zis si prietenei mele cele mai bune ca a fost sa se intalneasca cu iubi.straight face. Avem acelasi grup de prieteni si am fost asera afara, vorbea cu ea prin mesaje dar ceilalti nu au facut misto de el cum fac de obicei cei care au o prietena noua.El mi-a trimis mie mesaj"Stii bine ca nu putem fi doar prieteni".Mi-e atata de dor de el, il vreau inapoi.De evitat nu am cum sa il evit, avem absolut toti prietenii comuni (bine sunt cu care ma inteleg eu mai bine este cu care se intelege el mai bine).Ce pot face?sad

16 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Dragostea cu forta nu merge.
Daca il mai iubesti cat de cat lasa sa plece.

| NaRuToSkUmPiK a răspuns:

Ai putea sa il uiti dar daca nu vrei sa il uiti nu il poti obliga sa te iubeasca straight face

| forever4you a răspuns:

Si daca tia trimis mesajul ala de ce nu sunteti impreuna? Chiar vreau sa te ajut. daca vrei lasa-mi mesaj cu id-ul tau si vorbim.

| patri a răspuns:

Esti TANARA, esti FRUMOASA, desteapta... daca el nu mai vrea nu ai ce sa-i faci, dar macar nu-i mai da satisfactie. Arata-te fericita, fii optimista, zambareata si cu timpul o sa vezi ca asa iti e mai bine. Pana la urma nu e numai el pe pamant. Si din toata chestia asta rezulta ca tu chiar meriti ceva mai bun. Nu rezolvi nimic daca te imbolnavesti pentru el, gandeste-te: Viata ta sau un baiat?

| Manuellllaa a răspuns:

Draga mea, ma pricep atat de bine sa dau sfaturi cuiva despre dragoste.
Sa o luam logic:
1. Poate a avut un motiv sa -si caute pe alta.
2. Poate te minte ca vorbeste cu ea sa te faca geloasa.
3. Poate ca nu te-a iubit.

Daca spui ca ti-a trimis acel mesaj eu as merge pe al 2`lea caz.
Vorbeste cu el,fata-n fata nu la telefon sau prin mesaje,spune-i ca iti lipseste si daca s-a interesat de tine cand ai fost la spital inseamna ca te iubeste.
Spune`i "Cum crezi ca m-am simtit eu cand am aflat ca vorbesti cu alta?,Daca tu ai fi in situatia mea ce ai face? Insa eu nu am vrut sa renunt la tine pentru ca eu, chiar te iubesc".
Vorbeste cu el, stii tu cum sa-l iei daca il cunosti de atata timp, eu mai mult de atat nu am ce sa-ti zic, nu-l cunosc pe iubitul tau.Succes! :*

| Deea5546 explică (pentru forever4you):

Ti l-am lasat pe privat.

| Deea5546 explică (pentru Manuellllaa):

Stie ca am fost la spital dar nu de ce.Si in legatura cu mesajul am gresit eusad Stii prea bine ca mai mult decat prieteni nu se poate.O sa incerc sa vorbesc cu el oricumstraight face

| Deea5546 explică:

Saptamana trecuta am fost la un majorat si a fost si el, avea prietena dar ne-am sarutat.de atunci ma evita.straight face

| Manuellllaa a răspuns (pentru Deea5546):

Pai daca a fost vina ta, incearca sa-i demonstrezi ca il iubesti si ca iti pare rau ca ai gresit.
Increderea se capata greu si se pierde intr-o secunda.

| Azre a răspuns:

E simplu, nu te interesează de el, cum nici pe el nu-l interesează de tine.
Ține minte nu e sfârșitul lumii!
Vrei să suferi te întorci la el, vrei să fii fericită veziți de viața înainte!

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau. m-am uitat in intrebarile tale.
in mai toate, ai scris,, fostul iubit,,
tu stii mai demult ca ai nevoie sa mergi mai departe. lasa dreaqu obsesia pentru el.
pleaca in noi aventuri, ca viata te asteapta.
te-am tzucat.

| IloveME a răspuns:

Sa ai incredere in tine! viata merge inainte! daca nu cu el, baieti mai sunt pe lumea asta!
Mananca! iti faci u singura rau cu mana ta! cand el in schimb isi vede de viata lui si de noile cuceriri, tu ce faci intri la spital? ce urmeaza sa te sinucizi?
Nu merita! iti sp eu! peste un an dupa ce ai trecut peste iti vei da seama cat de rau ai gandit, ca viata ta nu se rezuma doar la el cum ai crezut!
Ai grija de tine!

| llljk a răspuns:

Bună happy

Să îl uiţi nu e cea mai bună idee. Mai aşteaptă, asta e tot ce trebuie să faci în acest moment.

Comportă-te special, arată-i că îţi pasă şi îl vrei cu orice preţ. Dar dacă el alege o altă fată îmi pare rău, nu poţi decît să accepţi situaţia cu speranţa că vei întîlni cît degrab adevăratul iubit care îţi va fi alături mereu.

TAKE CARE!

| Deea5546 explică (pentru llljk):

El mi-a zis saptamana trecuta :nu's cu ea daca chiar vrei sa stii, dar tot ce face zice altcevastraight face

| llljk a răspuns (pentru Deea5546):

Tu continuă să vorbeşti cu el şi să îi fi alături chiar dacă nu înţelegi de ce se comportă aşa. Alegerea este a lui, dar tu demostrează-i că îţi pasă şi îi accepti decizia oricare va fi ea, nu trebuie să te arăţi afectată.

| darius1001 a răspuns:

Draguto miai taiat chefu de ras serios nu stiu dificila situatie ai incearca sa-l uiti incearca sa gasesti unu care chiar te iubeste cu adevarat imi pare rau pentru tine asta-i viata niciodata nu-i dreapta dar multa baftastraight face