| Uejfuwkxie a întrebat:

Bună TPU, am un iubit de 2 luni inf omul chiar pare sa ma iubească și asta îmi dau seama din comportamentul lui dar vecinei mele care e și cea mai buna prietena îmi zice incontinu ca e doar la mișto și ca el cauta doar sa mi o... înțelegeți voi, îmi puteți spune cum se comporta un băiat cu noi atunci când chiar ne place pe bune, mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.E cam dificil de spus.Doar tu iti poti da seama mai incolo daca e real sau nu.Ar trebui sa oferi mai multe detalii si sa te pui oricum in garda. Daca vrea doar sex, refuzi ferm, apoi vezi cum se comporta.In caz ca acesta a fost singurul interes de la bun inceput, isi va da arama pe fata.

6 răspunsuri:
| Uejfuwkxie explică (pentru dullcat):

Decomandat suntem prea mici pentru sex dar toată lumea îmi spune sa nu ma las atinsa...acum nu știu ce sa mai zic

| dullcat a răspuns (pentru Uejfuwkxie):

Sexul e ok sa inceapa pe la 17-18 ani.Si eu sustin ca inca ar trebui sa te bucuri de copilarie.Crede-ma ca nu pierzi nimic, ba chiar iti iese si vreun fir alb din cauza stresului ca se poate ivi o sarcina din neatentie si/sau lipsa educatiei sexuale.It sucks!laughing

Tu oricum ai datoria de a te asculta doar pe tine, nu fa niciodata ceva din cauza presiunii sociale exterioare.

| FindMyName a răspuns:

Nu trebuie sa te iei după lume, părerea mea...
Ce fel de prietena,, cea mai buna" e asta de te descurajează așa?
Mai bine nu o mai băga în seama și vezi axează-te doar pe prietenul tău, sa îl cunoști bine, să vezi cum se comporta..nu sa stai cu griji de ce zice,, prietena" ta

| Crackman a răspuns:

Se comporta exact la fel, acum depinde si el ce vrea.

| darrio2007 a răspuns:

Se pare că vecina ta il cam place. Si bagă zâzanie.

| Notdiq0 a răspuns:

Nu te lua după gura lumii