| m1xa3la a întrebat:

Buna TPU.am un prieten cu care ies de 1 luna dar imi este doar amik cu toate ca ii spune mamei lui ca sunt speciala si vrea o relatie cu mine, in fata nu imi zice nimic. ce sa fac? sa fiu eu mai tupeista putin? tocmai am terminat o relatie de 2 ani si nu mai stiu ce sa fac.17 ani am, vreau si eu un sfat

Răspuns Câştigător
| Awesom a răspuns:

Ai auzit vreodata de timiditatea masculina? Daca da atunci incearca sa discuti cu el si sa-i spui ca tu il placi.Si incearca sa intri in sufletul lui sa vezi ce e pe acolo.

3 răspunsuri:
| Al3xCojbuchi a răspuns:

Mda... trebuie tu sa faci primul pas.Sau preferi sa astepti la nesfarsit pana cand isi va face curaj sa-ti vorbeasca?

| Sabyynna a răspuns:

Bate apropouri subtile. Fa-i diferite complimente. Spune-i ca iti e simpatic si ca ai vrea sa fiti mai mult decat simpli amici. Spune-i ca atunci cand e cu tine simti ca plutesti. Ia-l de mana atunci cand sunteti impreuna si diferite gesturi ca acesta.

| m1xa3la explică (pentru Sabyynna):

Ideea este ca ne tinem de mana,ne plimbam,glumim, seara ma aduce acasa mereu, dar parca ii e teama sa faca mai mult...dar cred ca o sa actionez eu...multumesc