Baietii (nu toti) se plictisesc usor.Probabil relatia a devenit monotona. Faceti lucruri noi, duceti-va cu barca, faceti un pic-nic, etc...
Daca mi-ar si raspunde la telefon/mesaje
Eu nu-ti spun sa faci asta dar daca mi-ar face asa ceva un baiat eu l-as lasa. Unul ca asta nu merita nici sa-l saluti.
Si nu te duce deloc minte de ce face asa? Vrea sa te fiarba putin, sa vada daca esti friaera, daca te-ai indragostit de el. Stai cuminte in banca ta si nu-i mai cauta "drumurile", baieti sunt cu gramada, daca vrei sa te distrezi si sa glumesti o poti face si aici pe TPU, doar virtual, fara sa pui sentimente la bataie Fi fata isteata ca tara geme de prostime
Bună.
Nu, nu v-aţi despărţit. Dar, dacă voi nu staţi împreună suficient şi nu vă întrebaţi unul pe altul : ' Eşti bine? '; ' Cum te simţi? ' etc, logic să apară momente d-astea. Încearcă să vorbeşti cu el, dacă spui că a fost totul perfect nu îl pierde din moment ce vă înţelegeaţi aşa de bine până în acest moment.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add: eduard.bytw
Add pe mes?
Da, pe mess.
De plictisit nu are cum sa se plictiseasca atata timp cat nu apare si un al 3-ilea personaj in scena, noi barbati in general nu iesim dintr-o reletie de obicei pana nu e alt cv, intelegi ce vreau sa spun.
Nu vreau sa suferi dar cred ca are pe alta.Si nu se desparte de tine ca sa isi bata joc de tine. Sper sa fie adevarat!