Daca lui ii place de tine binenteles ca va avea iar o reletie cu tine...Dar gandeste-te cat timp el e plecat
Cred ca tu va trebui sa "invatare" limba romana... Si data viitoare, mai tine unele lucruri pentru tine, macar pana se materializeaza lucrurile. Vorbeste cu el despre problema asta, nu mai fa presupuneri in van.
Tu vei putea sal astepti el va putea sa stea singur fara sa aiba o fata langa el?
Da dar gandeste-te ca vacanta e odata pe an si e 3 luni din care el daca sta o luna in tara! nu stiu prieteni sa fiti dar relatia la distanta nu tie parerea mea!
I ziceam lu buburuza, ea a zis ca el va sta singur. E un tip serios, si nu ti-a zis la propriu, as putea ramane cu tine dar cand plec acolo ca si barbat am nevoie de o femeie linga mine, si nu as vrea sa te insel, ce putem face? ne despartim. cand ma intorc te caut eu. Acuma uite si tu un sfat util.
Asta e sfat util la tine? Scuza-ma eu zic cea ce simt eu,nu cred ca o relatie la distanta e posibila, deoarece nici un barbat nu poate sta ani, luni fara dragoste! Tu ai rezista sa o vezi doar pe internet si odata in vara! E usor sa vorbim dar cand e vorba de practica mai bine uitam decat sa suferim si sa asteptam!
HappynewCenusa întreabă: