Vorbeste cu el! explica-i cum sta treaba! iar daca iti da "binecuvantarea", puteti incerca sa vedeti ce iese!
Daca nu! nu are rost sa-ti risti prietenia pentru o fata!
Fete? plin de ele! prieteni adevarati? chiar foarte putini, in ziua de azi!
Eu zic sa mai astepti, poate este doar o faza trecatoare.Depinde cat de apropiat esti de prietenul tau, dar oricum nu cred ca merita sa iti risti prietenia pentru o fata.E frumos sa faci ceea ce simti si sa te lasi purtat de val, dar uneori cand situatia e mai complicata trebuie sa o analizezi putin, sa ai rabdare.
Da foarte mult va iubiti de uitati de cum dati de prima, terminati cu iubirea e inca o necunoscuta pentru voi
De unde sti ca n-am iubit-o? Vrei sa stii adevarul am iubit-o enorm de mult, dar dupa ce m-a inselat si si-a batut joc de mine mai merita sa o iubesc? Serios acum? nu trebuie sa merg si eu mai departe? Trebuia sa raman fraierul ei sau cum?
Nu mai stiu ce sa spun eu cand am iubit n-am putut sa o uit asa repede, poate generatia voastra e mai diferita
Mda nici eu nu am putut sa o uit repede am suferit mult dupa ea au fost vreo 2-3 luni naspa, dar dupa ce am aflat ca m-a inselat nu m-am mai gandit la ea si am scos-o de tot din inima mea pentru ca nu merita sa-i mai acord atentie... ea-si batea joc de mine si nah stiu ca poate suntem generatie diferita etc dar nah dragostea doare.
Stiu ca doare tare, dar cum poti incredere in fete?
Renunță la ea, nu merită! dacă așa face cu prietenul tău de ce nu ar face-o și cu tine după un timp?
Daca ti-e prieten bun atunci renunti la a flirtra cu ea, in special avand in vedere ca ai spus ca nici unul dintre voi nu vrea o relatie serioasa.
Mda asa m-am gandit si eu, Mersi de ajutor!