Da foarte mult va iubiti de uitati de cum dati de prima, terminati cu iubirea e inca o necunoscuta pentru voi
De unde sti ca n-am iubit-o? Vrei sa stii adevarul am iubit-o enorm de mult, dar dupa ce m-a inselat si si-a batut joc de mine mai merita sa o iubesc? Serios acum? nu trebuie sa merg si eu mai departe? Trebuia sa raman fraierul ei sau cum?
Nu mai stiu ce sa spun eu cand am iubit n-am putut sa o uit asa repede, poate generatia voastra e mai diferita
Mda nici eu nu am putut sa o uit repede am suferit mult dupa ea au fost vreo 2-3 luni naspa, dar dupa ce am aflat ca m-a inselat nu m-am mai gandit la ea si am scos-o de tot din inima mea pentru ca nu merita sa-i mai acord atentie... ea-si batea joc de mine si nah stiu ca poate suntem generatie diferita etc dar nah dragostea doare.
Vorbeste cu el! explica-i cum sta treaba! iar daca iti da "binecuvantarea", puteti incerca sa vedeti ce iese!
Daca nu! nu are rost sa-ti risti prietenia pentru o fata!
Fete? plin de ele! prieteni adevarati? chiar foarte putini, in ziua de azi!
Eu zic sa mai astepti, poate este doar o faza trecatoare.Depinde cat de apropiat esti de prietenul tau, dar oricum nu cred ca merita sa iti risti prietenia pentru o fata.E frumos sa faci ceea ce simti si sa te lasi purtat de val, dar uneori cand situatia e mai complicata trebuie sa o analizezi putin, sa ai rabdare.
Renunță la ea, nu merită! dacă așa face cu prietenul tău de ce nu ar face-o și cu tine după un timp?
KatiMe27 întreabă: