Indiferent de cat timp va cunoasteti pana acum ati fost doar prieteni! E o mare diferenta intre un amic si un iubit! Nu te grabi sa o saruti, s-ar putea ca sa intoarca capul pentru ca se va simti "presata"! Poti sa mergi sa o pupi pe obraz la inceput cand va intalniti, dar sa fie un pupic nu apasat Doar atat cat sa ii arati ca totusi vrei mai mult decat o aventura si nu o grabesti cu sarutul! Mergeti undeva intr-un parc, o tii de mana, o faci sa zambeasca mereu si cel mai bine e sa incerci sa fii tu insuti! Incearca sa te apropii cat mai mult de ea ( la intalnirea respectiva), vezi ce reactii are si daca e pregatita de acel sarut si abia atunci poti sa o faci! Sunt sigur ca va avea o impresie foarte buna de tine Nu te zgarci sa o tii doar pe o banca sau sa mergeti! Macar un suc sa ii iei si tu Succes si sper sa fie bine
Pai depinde cat de mult va iubiti.dar eu te sfatuiesc pentru prima intalnire s-o iei in brate sai zambesti sa-i spui ca o iubesti si dupa so saruti merge mult sper ca te-am ajutat
Parca intrebarea aceasta am mai vazut-o acum cateva zile. Esti total innebunit de a saruta o fata. Sarut-o.
Pai daca tot o cunosti de mic poti vorbi cu ia despre ce sti tu mai bine ca ii place dar faza la prima intalnire ai putea sa zambesti cand o vezi si o ei in brate si o saruti dupa aceea vezi tu ce faci vorbesti despre ce sti ca ii place iei dar nu prea mult.Multa bafta. Funda?
Iti recomand sa faci ce ai scrie, o ia in brate si o saruti, asa ar fi frumos daca sunteti impreuna.
Iti recomand sa faci ce ai scrie, o iei in brate si o saruti, asa ar fi frumos daca sunteti impreuna.
Iti recomand sa faci ce ai scrie, o prinzi in brate si o saruti, asa ar fi frumos daca sunteti impreuna.