El era atras de cine credea ca esti, adica altcineva, cand si-a dat seama ca cea de care era el atras era decat o minciuna.Deci cand a aflat ca nu esti asa cum ai zis era normal sa-ti zica acele lucruri.
Sfat: nu te da altfel ca oricum se v-a afla cum esti cu adevarat si atunci o sa regreti si tu si persoanele care te credeau altfel
Pare neverosimila povestea. Acum 3 ani iti era cel mai bun prieten si acum (dupa numai 3 ani) sa spuna ca nu isi aduce aminte de tine. Un scriitor daca ar face un roman cu o astfel de poveste nu l-ar citi nimeni.
O prietenie "buna" de care te despart numai 3 ani este imposibil sa o uiti. Afara doar de cazul ca intre timp ai devenit amnezic, daca te-a lovit careva cu parul in cap. Uiti o cunostinta de cateva clipe, uiti diferite detalii, dar nu un prieten bun. Deci, fie nu ti-a fost un bun prieten (sau cel mai bun, cum zici tu), fie el nu a spus asta (ca nu-si aminteste), fie ca s-a intamplat povestea cu parul in cap, fie ca minte, si in cazul asta e un om de nimic, cu care nu ar trebui sa ai de-a face.
Heiiii, sa inteleg ca ai avut o relatie virtuala cu acel prieten iar tu, ca mai toate fetele faceti aceeasi prostie, i-ai jucat o farsa, tot pe mess, sade dracu daca inteleg ceva, scuza-ma dar incearca sa fi mai explicita ca ma doare capul.
Mai toata lumea spune "o sa incerc sa ma intorc daca o sa imi dau seama cine esti'' celor care umbla cu fel si fel de tertipuri si minciuni, eu zic sa-ti pui ordine in viata si sa mai lasi sa treca 2-3 ani deoarece, cred eu si o sustin, nu esti pregatita pentru o relatie de prietenie, amici poti avea cati doresti dar si aici tebuie sa intelegi notiunea de amic
Cred ca a fost pur si simplu o diversiune. Un raspuns tipic al celor ce vor sa evite reluarea unor legaturi mai vechi. Dar, posibil sa ma si insel. Oricum, cred ca ar trebui sa nu-l mai "inghesui" deloc acum. Tu ai facut deja destul. Lasa-l pe el sa faca pasi acum. Daca-i face. Daca nu, sa fie sanatos!
HappynewCenusa întreabă: