Clara treaba, fata care cere telefonul e geloasa pe prietena ta, incearca sa ii zica nasoale iubitului prietenei sa scape de ea, da probabil o sa il insele si pe iubitul prietenei la cum suna situatia
Dar crezi ca fata asta il iubeste pe iubitul prietenei mele? De ce ar vrea oare sa ii faca rau prietenei mele? El baiatul ii mai lua cate un suc asteia dar eu cred ca e o profitoare. Si se da prietena cu amica mea...in fata nu are curaj sa ii spuna nimic. Si lui ii spune ca "te inseala iubita ta sigur"!
Pai logic ca e profitoare,daca isi mai insala si actualul iubit, si da, merg pe ideea ca fata aia il iubeste pe iubitul prietenei tale, Din simpla geluzia vrea sa ii faca rau prietenei tale, vreau ca ala sa fie iubitul ei si nu al prietenei tale si logic ca va spune orice sa schimbe ideea tipului despre prietena ta
Si tipa ii zice la baiatul respectiv ca ea nu are iubit.
Păi e clar, este îndrăgostit de iubitul prietenei tale, şi vrea să bage râcă între cei doi! Să aibă grijă prietena ta!
Sincer as vrea sa te ajut sa o ajuti pe prietena ta(stiu cum suna)dara vezi tu esti fata eu is baiat(adica in sensul ca daca era sa rezolv eu problema, saream cu bataia,)da poate sa ii spui iubitului actual al fetei celelalte situatia, poate stie el
Să-i zică vreo două, să nu-i fie frică, timiditatea e cea mai rea.
Iubitul fetei care face asta este orbit de dragoste si nu crede nimic.ea pur si simplu il suna aproape zilnic pe iubitul prietenei mele ca sa iasa cu ea in oras ca stie ca o duce la suc si mancare..si sincer si baiatul ii cam face complimente...e cumva prietena mea prinsa la mijloc? desi iubitu asta al ei ii spune ca pe ea o iubeste...
Aşa merită astea pline de ele, să îi zică vreo două, până se duce la mami să plângă.
Tu spui ca nu plange ah? da daca primeste o bucata un fier in cap?
..iti dai seama ca prietena mea nu se poate gandi la chestia asta dar ar vrea sa se termine o data cu fata aia sau chiar relatia pentru ca sufera. iubitul ii spune ca o iubeste sincer dar nu il inteleg nici pe el, daca o iubeste...de ce nu o exclude din start pe tipa asta?
De ce nu vorbesti cu iubitul tipei aleia care se baga, ii zici situatia de nu te crede il aduci cand se intalnesc iubitul prietenei tale si ea, iubitul prietenei tale o sa intealeaga probabil ca aia e o curva(scuzati termenul, dar cam asa e), si aia se simta ca naiba da asa merita
Sincer iubitu la tipa aia e la facultate in alt oras... vreau sa te intreb altceva. nu ar fi mai simplu ca logodnicul prietenei mele sa nu mai iasa cu tipa aia si gata? ma gandesc ca din moment ce iese cu ea, s-ar putea sa-i cam placa si lui. asta e nasol
AlexEjmecheru întreabă: