| YdidYael a întrebat:

Anul asta m-am mutat in Italia unde mi s-a intamplat ceva ce cu siguranta ma va marca. Din Romania mie mi-a placut foarte mult matematia si chiar si in Italia am o profesoara foarte de treaba care stie sa se faca placuta si se vede ca m-a apreciat de la inceput. Mai pe scurt, intr-o zi dupa ore mi-a cerut sa raman in clasa pentru a cu mine ceva important. Cand toti au parasit sala ea a inchis usa si s-a apropiat de mine si a inceput sa ma sarute. EU NU SUNT LEZBI si nu stiu de ce am lasat-o dar m-a excitat. Problema cea mare este ca ne-am "jucat" cu un pix foarte mic care mi-a ramas blocat stim noi unde si nu-l mai potem scoate avand amandoua degetele mici. Am stat asa cred aproape 2 saptamani si nu am avut nimic dar de cateva zile am niste dureri abdominale cumplite. Va rog sa-mi dati un sfat! Nu vreau sa vorbesc cu mama mi-e frica pentru cum va reactiona! sad

5 răspunsuri:
| LeeJiEun a răspuns:

La multi ani!
Sincer, nu ai de ales. Mama ta trebuie sa stie totul, de aia e mama. Spune ce s-a intamplat si mergi cu ea la doctor. Poate fii mai grav decat iti imaginezi. happy

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru LeeJiEun):

Corect, mare dreptate ai

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Păi si tu cum ai acceptat acest lucru?

| unknøwn a răspuns:

Mai troll ca mă-ta.
Sper să faci cancer la colon şi fetuşi morţi în uter.

| Vektor a răspuns:

Trolling like a boss in za year 2014 happy