| Chachi913 a întrebat:

As avea mai multe întrebări la care sper sa primesc un răspuns care m ar putea liniștit. In luna Iulie am luat AC și luna August la fel. In prima luna am făcut o neprotejat, in a 2a cu prez. nu știu de ce la un moment dat mi am luat panica cum ca as fi însărcinată așa ca am făcut 3 test. Menstra de la AC a venit. Am făcut un test înainte sa mi vina, a ieșit negativ, am mai făcut unul după ce s-a terminat a ieșit tot negativ, iar la al 3 lea la fel. Însă am făcut doar unul dimineața, iar celelalte le am făcut după-amiaza. Nu ar avea asta nicio treaba nu? Plus ca in ultima perioada am făcut o cu prez și au fost verificate. Săptămâna asta care vine trebuie sa mi vina, însă sunt foarte panicata și nici nu știu cum sa ma calmez. am deja sindromul premenstrual, ma dor puțin sânii, am dureri de cap, mi se schimba starea de la un minut la altul. Sunt foarte panicata și nu știu cum sa mai reactionez la situația asta. As dori măcar un sfat sau ceva. DAU FUNDA! :*

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti insarcinata.
Nu inteleg de ce esti atat de panicata, pana la urma nimeni nu este activ sexual daca este atat de disperat sa evite o sarcina. Tu stii ca doar abstinenta este 100% sigura, pana la urma, asuma-ti activitatea sexuala, cu beneficciile si responsabilitatile ei. Mergi la un psiholog sa te ajute daca simti ca ai nevoie.

Răspuns Apreciat de Editori
| corbulalbrosu a răspuns:

Cele mai eficiente si performante metode contraceptive sunt cele care actioneaza pe baza hormonala. In ultimele decenii, stiinta medicala a inventat mijloace de contraceptie sigure si eficiente, dar totodata adaptate stilului de viata alert si foarte plin al femeii moderne. Dintre toate metodele hormonale, pilula contraceptiva este cel mai des folosita, avand o eficienta de peste 99, 3%. Continutul de hormoni poate fi diferit de la un tip de pilula la alta, putandu-se adapta foarte bine necesitatilor femeii. Pilula are si beneficii non-contraceptive. La implinirea a peste 50 de ani de existenta aceasta metoda contraceptiva s-a dovedit a fi extrem de sigura si in cazul folosirii corecte a pastilelor AC, atat teoretic cat si practic formatea unei sarcini este considerata ca fiind IMPOSIBILA. Citeste si restul raspunsului : https://www.tpu.ro/......-taie-tot/

2 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Daca iei AC nu mai e nevoie de prezervativ.
Daca esti atat de paranoia, sunt de acord cu Brigaela, lasa-te de sex. E absurd sa fii atat de panicata.
Inseamna ca ti-ai inceput viata sexuala alandala si nu erai pregatita.
Chill

| Chachi913 explică (pentru sofisis):

In momentul de fata nu mai iau AC, ULTIMUL Blister a fost in August.