Astepti si tu, ca altii care pun intrebari aici, sa ti se zica ca a fost vina ei, ca meriti ceva mai bun, ca sa te simti usurat?
Singura vina existenta a fost ca sunteti infantili, ceea ce v-a determinat sa intrati intr-o relatie, desi sunteti diferiti.
Iar daca vrei sa te descarci expresiv, sunt nenumarate metode prin care poti face asta: pictura, desen, muzica, sculptura, scriere.
Succes data viitoare.
Bai sfatul meu, personal este pur și simplu sa iei treaba asta ca pe o experienta.
Este nașpa dar vezi situația din exterior, într un fel ea Te a invatat:
Sa nu devii prea atașat de cineva(asta nu înseamnă să fi indiferent, rece, etc) dar sa nu îți pui universul în ea.
Te a învățat ca distanta nu este cel mai bun lucru.
Cauta pe cineva apropiat de cum ești tu.
Spor
Avand probleme in familie,din moment ce am cunoscut-o am inceput sa vorbim mult,erau dati cand ma plangeam ca am nenumarate probleme, aici nu stiu daca intr-adevar i-ar fi pasat de mine, insa avea un mod de a ma asculta si probabil de asta m-am atasat rapid.
Avand probleme in familie, m-am canalizat mai mult pe relatie, pe invatat.Nu-mi este usor sa-i aud seara de seara pe ai mei urland prin casa si plecand.Ea a fost calea mea de scapare din haosul asta.Acum spre exemplu mi-ar veni foarte greu sa-mi construiesc alta relatie, mi-am pierdut increderea in tot si in toate.