Nu ai gresit cu nimic, doar ca ti s-a confirmat si tie, ceea ce ai refuzat sa crezi pana acum, ca relatiile la distanta nu functioneaza, neavand nici un viitor, ca se destrama din cauza distantei, ca dragoste prin corespondenta nu exista si nici virtual.
Astepti si tu, ca altii care pun intrebari aici, sa ti se zica ca a fost vina ei, ca meriti ceva mai bun, ca sa te simti usurat?
Singura vina existenta a fost ca sunteti infantili, ceea ce v-a determinat sa intrati intr-o relatie, desi sunteti diferiti.
Iar daca vrei sa te descarci expresiv, sunt nenumarate metode prin care poti face asta: pictura, desen, muzica, sculptura, scriere.
Succes data viitoare.
Bai sfatul meu, personal este pur și simplu sa iei treaba asta ca pe o experienta.
Este nașpa dar vezi situația din exterior, într un fel ea Te a invatat:
Sa nu devii prea atașat de cineva(asta nu înseamnă să fi indiferent, rece, etc) dar sa nu îți pui universul în ea.
Te a învățat ca distanta nu este cel mai bun lucru.
Cauta pe cineva apropiat de cum ești tu.
Spor
Avand probleme in familie,din moment ce am cunoscut-o am inceput sa vorbim mult,erau dati cand ma plangeam ca am nenumarate probleme, aici nu stiu daca intr-adevar i-ar fi pasat de mine, insa avea un mod de a ma asculta si probabil de asta m-am atasat rapid.
Avand probleme in familie, m-am canalizat mai mult pe relatie, pe invatat.Nu-mi este usor sa-i aud seara de seara pe ai mei urland prin casa si plecand.Ea a fost calea mea de scapare din haosul asta.Acum spre exemplu mi-ar veni foarte greu sa-mi construiesc alta relatie, mi-am pierdut increderea in tot si in toate.