Nu trebuie s-o faci sa te urasca, pur si simplu da-i de inteles ca nu te intereseaza persoana ei.Incearca s-o eviti totusi in asa fel incat sa nu i se para ca te temi de ea.Ideea e sa nu ii dai sperante, nici macar fara sa-ti dai seama.Ramai politicos daca incearca sa te abordeze, politicos dar distant.
Doamne! mah baiatule tu nu esti intreg la cap de ce sa te urasca? ii poti spune direct ca tu nu o iubesti si gata. Ignoro, dar nu te purta urat cu ea pentru ca doar suntem oameni.Si totusi nu inteleg de ce vrei sa te urasca, altii baiati vor sa fie admirati si tu...
Nasol, nu stiu de ce am impresia ca dupa ce te va "uri" o sa incepi sa o placi tu pe ea . Daca chiar asa mult vrei sa o ranesti ca sa te simti tu bine, spune-i in fata ca te deranjeaza persoana ei si sa o lase mai moale pentru ca nu e pe placul tau crede-ma ca vorbele ranesc cel mai adanc
Incearca sa-i arati partile cele mai ingrozitoare ale tale : trage partzuri, sterge-ti nasul in fata ei, mananca ceapa inainte sa mergi la scoala, incerca sa mirosi cat mai urat! bafta!
Nu ca m`as da mare sau ceva de genu, dar serios, nu`mi place deloc. Si inca ceva am uitat sa specific in intrebare ca ea nu stie ca eu stiu ca ma place, am aflat de la alta colega. e putin cam amestecata treaba, multumesc pentru sfaturi!
Să discuți cu ea și să îi spui că nu o placi și să fiți amici dacă vrea atât de tot.
Ii potis zice ca e urata cu spune si tot asa insulto... daca vrei sa o faci sa te urasca
Nasol... + ca daca ea nu este placuta in clasa o sa te traga si pe tine in jos, trebuie doar sa fii "taran" cu ea, dar nu uita sa fii de treaba cu fetele care arata bine...
Nu trebuie neaparat sa te urasca.Totusi,nu o jigni.Arata-i indeferenta.Sau scrie-i (pe un biletel/SMS) sau spune-i direct in fata ca nu te intereseaza.Ai putea sa-i spui ca ai deja o prietena. Daca practici ocupatii in plus, roaga o fata sa fie prietena ta pentru citeva zile.Asa scapi repede de astfel de probleme.cel mai simplu ar fi sa vorbiti intr-un loc linistit si sa-i explici ca nu o placi/nu ii trezesti interese. Poti spune de asemenea ca iti place de alta fata.Succes!
00Andreea008 întreabă: