| Flaviutzi02 a întrebat:

Buna TPU, as avea o intrebare pentru fete... Am nevoie de un sfat.
Mi-am inceput viata sexuala cu iubitul meu de ceva timp deja si suntem foarte fericiti impreuna. De ceva vreme, totusi, tot incearca sa ma convinga sa incercam anal.
Am inteles ca doare. Voi ce parere aveti? Sunt fete care au incercat? Cum se simte?
Tot incearca cu degetul si mi-a spus ca vrea sa-mi ia un butt plug de ziua indragostitilor, chiar nu stiu daca sa accept sau nu. El imi spune ca din cate stie el, se simte mai bine decat sexul normal si pentru fata si pentru baiat. E adevarat? Voi ce parere aveti despre anal? Pentru mine pare ceva bitchy. Gresesc?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sa iti fie teama ca il pierzi? Este absurd... pai daca dintr-un astfel de lucru neimportant ar pleca... atunci chiar ar fi mai bine asa, macar stii ca nu stai langa o astfel de persoana, pentru care acel tip de sex conteaza mai mult decat relatia voastra.

Si zau asa, este relatia voastra, impune-te. Inteleg ca acum ai vrea sa ramana mereu langa tine, ca ati inceput viata sexuala, dar asta nu este un motiv sa faci doar ce zice el. Este viata ta, fa ceea ce simti si ceea ce crezi, nu te lasa influentata de alte aspecte, ca timpul trece... iar la final ramai doar cu influentele.

Da, poate o sa iti placa, poate nu. Afa voi vedeti. Dar la partea cu "mai bine ca cel normal" nu prea este asa, avand in vedere ca cel normal pentru asta este facut.

El probabil s-a lasat influentat de "moda" pe care o vede el prin filme sau prin ce aude, altfel nu ar incerca sa te convinga asa excesiv, mai ales la inceputul vetii voastre sexuale. Plus ca el nu simte o placere mai mare, probabil vrea doar ca "idee".

Numai bine!

13 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu gresesti. Este ceva neplacut si neigienic.

| Sofer a răspuns:

Gaura aia e pentru altceva. Nu pentru a baga ceva înăuntru.

| Flaviutzi02 explică (pentru Sofer):

Inteleg... Problema e ca mi-e frica sa nu-l pierd pentru ceva minor ca o fantezie sexuala. Tin mult prea mult la el si as fi complet singura fara el. Nu cred ca am de ales. Chiar nu stiu ce sa fac... Cine stie, poate c-o sa-mi si placa?

| mili25 a răspuns (pentru Flaviutzi02):

Sa iti fie teama ca o sa il pierzi.
Pai sexul in cuplu trebuie sa fie placut si confortabil pentru amandoi parteneri.
Daca te iubeste iti respecta decizia nu se ia si pleaca.
Poti incerca in ideea ca poate iti va placea dar avertizandu-l ca daca nu te simti confortabil, sa se opreasca si sa inteleaga.

| NotNamed a răspuns:

Zona aia nu e pentru sex, asta e clar. Cei care o fac, o fac din pura fantezie/curiozitate iar părerile sunt împărțite, multora le place, multora nu le place. Într-adevăr doare pentru amandoi deoarece este o zona strâmtă si nedestinată acestei activități. Din cate am citit pe internet, nu stiu daca e adevărat dar pare convingător, trebuie sa ai foarte mare atentie la treaba asta si sa te speli pe interior pentru ca există resturi de fecale care se pot lua usor pe penis si a se crea unele boli sau infectii. Deci nu recomand. Pana la urma sunteti iubiți, ar trebui sa va cunoasteti si sa stiti ce va place si ce nu. Daca iubitul tau stiind ca nu.ti place si totusi te bate la cap sa încercați doar pentru nevoile si fanteziile lui sexuale inseamna ca este un mare dobitoc care merita luat la interval pe strada sa faca baietii anal cu el, ca sa ii ofere ei experiența pe care tu nu i.o vei oferii.

| Flaviutzi02 explică (pentru DoarBogdan):

Oh, ai dreptate, sunt atat de stupida... Ma gandeam doar ca nu mor daca incerc, stii? Adica ma gandeam la placerea lui si ca ar fi fost crud sa ii zic nu si gata, ar fi fost atat de dezamagit... Pentru ziua indragostitilor.
Si ma gandesc ca nu ar face-o... Dar ar putea sa se duca sa isi satisfaca curiozitatea in alta parte, iar asta m-ar durea mai rau decat orice.
Oricum, nu sunt atat de stupida incat sa suport asta daca ma doare sau ceva.
Daca ar fi sa incerc, desi cu siguranta ma mai gandesc, ma opresc la primul semn de discomfort. Si, oricum, o sa ne concentram mai mult decat temeinic pe igiena si siguranta. Informarea inainte de toate.

Va multumesc tuturor, deci, sunteti niste scumpi. Toate raspunsurile sunt contra. Ma asteptam ca majoritatea barbatilor sa fie de acord cu asta, dar se pare ca nu. Intr-un fel sunt surprinsa, dar si usurata.
Love you?

| siriusblack98 a răspuns:

Dacă-l pierzi din cauza asta atunci fata mea nu ai pierdut nimic, doar ai câștigat. Iar pentru tine ca femeie eu unul zic că sexul anal o să fie mai mult decât incomfortabil.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Flaviutzi02):

Pai de ce sa fie de acord cu asta? Doar ti-am spus ca nu este o placere mai mare sa faci asta pentru baiat, el vrea sa faca asta ca idee.
Inca odata, nu trebuie sa faci ceea ce nu vrei sa faci. Tu vrei sa faci asta.

Si inca odata... sa isi satisfaca curiozitatea in alta parte? Pai bucura-te ca ar face asta si te desparti de el, mai bine decat sa stai langa cineva care ar face asa ceva.

Iar daca tu spui asta acum si aici, ma duce cu gandul ca nu ai incredere in el...

| mihai69 a răspuns:

Făcut cu grijă și de bunăvoie, sexul anal chiar poate fi plăcut...

| Briannaa12 a răspuns:

Nu se simte mai bine decât sexul normal și poate fi foarte dureros pentru tine. Plus ca dacă nu faci clisma înainte, rămân și diverse... chestii pe penisul lui. Ideal e sa te penetreze la suprafață, sa nu intre adânc și sa folosiți o tonă de lubrifiant. În felul ăsta ar putea fi chiar foarte plăcut pentru tine, pentru ca cel mai probabil n ai simți deloc durere și anusul e o zonă cu multe terminații nervoase, deci se simte plăcere acolo. Dacă intri adânc, e nasol. Te mai alegi și cu leziuni anale și poți ajunge la medic cu ele. Vorbesc serios. Discuta cu el și roagă l sa intre doar puțin și sa fie foarte finuț. Mai adânc iti garantez eu ca i nașpa. Dacă refuză să facă cum zici, da l încolo, nu merita sa te chinui.

| cotycla a răspuns:

Eu zic ca daca e de acord sa-si bage el primul but plug in fund... poti sa accepti si u dupa

| jeann a răspuns (pentru Flaviutzi02):

Sa nu faci ceva din obligatie daca tie nu iti provoaca placere. Daca te iubeste cu adevarat atunci va intelege.

| CiprianZisSpartanu a răspuns:

Daca te mananca in cur incearca dar daca se trezeste dupa cu cct pe maciuca sa nu te miri ca te lasa.

Întrebări similare