Este posibil ca el să fi dorit să evite orice contact sau comunicare cu tine, sau poate a avut alte motive care nu au legătură cu tine personal.
Faptul că s-a uitat la story-ul tău, acest lucru poate fi explicat prin faptul că, uneori, oamenii au tendința să se uite la conturile fostilor parteneri din curiozitate sau din interes pentru ceea ce se întâmplă în viața lor, chiar dacă nu mai au intenții de a fi împreună.
Poate ca era curios, poate ca inca ii mai prezinti interes insa eu zic ca daca in 3 ani nu te-a cerut a gresit enorm.
Imaturitatea îți aparține ție lol. Te ai despărțit de un an si nu poți sa treci peste, si te interesează daca îți da block sau nu
Buna, nu consider ca sunt imatura. Sunt mirata doar.
Am cerut doar o parere masculina, pentru a putea intelege logica. Consider ca la varsta de 29 de ani nu mai blocam o persoana . Dar na multumesc oricum ca ai incercat sa ma lamuresti cu un lucru care i deja clar pentru mine. O seara placuta in continuare!
Vârsta nu contează, poți sa dai block si la 50 de ani cum fac babele pe Facebook. Poate noua lui gagica l a pus sa îți dea block, sau pur si simplu a realizat ca e prost stand cu gândul la trecut si s-a hotărât sa se schimbe. Seara buna!
Revinoti, o gramada de persoane pot intra din greșeală pe un stors acasă ca nu te aprinde prea tare
Nu trebuie sa iti mai pui intrebari legate de el, nu conteaza cum s-a terminat. Nu iti mai pune intrebari, viata ta trebuie sa mearga inainte. Oamenii mereu se leaga de mici chestii si isi pun intrebari.
Bafta! imi poti scrie in privat pentru mai multe sfaturi!
liliana77any întreabă: