anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! Aș dori un raspuns exact pentru intrebarea urmatoare.
Am menstruatia neregulata (calendarul meu digital aproximează ca in data de 24 feb. ar trebui sa imi vina). Astazi am avut un contact sexual neprotejat, insa la final, baiatul respectiv, a scos-o la secunda inainte de a-si da drumul. El ma tot contrazice, insa eu știu sigur. Pastila de a doua zi nu o pot lua, din cauza unui tratament pe care il iau zilnic. Credeti ca este posibil sa se instaleze o sarcina? Dureri premenstruale am inca de ieri, ceea ce înseamnă ca in curând voi fi la menstruatie. Voi ce parere aveti?!

9 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Nu esti insarcinata, 100% poti sta linistita

| RoxanaIoana108 a răspuns (pentru Robert2526):

Da, dar din moment ce ciclul meu este neregulat? sad Asta inseamna ca nu pot estima cu exactitate cand sunt la ovulatie, cand imi vine menstra etc.

| Robert2526 a răspuns:

Totusi, incearca sa te informezi inainte sa faci sex. Ma ingrijoreaza si acel "baiatul respectiv" suna ca si cum e doar un tip oarecare, ceea ce e foarte periculos, nu poti intretine relatii sexuale neprotejate cu oameni pe care nu ii cunosti prea bine.

Ai mai multa grija de tine. Daca nu ai siguranta, foloseste prezervativ mai bine ( mai ales daca nu ai o relatie serioasa, prietenul cu beneficii sa puna prezervativ)

| RoxanaIoana108 a răspuns (pentru Robert2526):

Este singurul "tip" cu care am intretinut relații sexuale de cand mi am început viata sexuala

| Robert2526 a răspuns (pentru RoxanaIoana108):

Daca au inceput durerile premenstruale, imposibil sa aiba loc ovulatia acum, chiar si in cazul unui ciclu menstrual neregulat!

| Robert2526 a răspuns (pentru RoxanaIoana108):

Nu te judec in niciun fel, Doamne fereste, doar ti-am zis ca ar trebui sa ai mai multa grija. Daca te joci asa cu situatiile astea luna de luna, pana la urma o sa faci si un copil. Stai mereu in stres si griji? Nu e mai bine sa pui mana sa folosesti o metoda contraceptiva? Poti lua anticonceptionale daca iti doresti sex fara prezervativ.

Mergi la medicul ginecolog si vorbeste cu el, sa ii recomande o metoda contraceptiva potrivita tie. Vad ca spui ca ai si unele probleme, ceea ce inseamna ca ai mai fost la ginecolog ( sper)

Repet, nu te judec cu nimic, este perfect normal sa faci tot ceea ce iti doresti. Era doar o recomandare de a avea mai multa grija de tine ( de care poti sa tii cont sau nu)

| dariaflorina a răspuns:

Eu cred că nu esti, daca spui că ai dureri premenstruale. Dar pentru siguranța ta, folosiți întotdeauna prezervativul. Va ferește de multe neplăceri.

| RoxanaIoana108 a răspuns (pentru dariaflorina):

Durerile premenstruale le am cu mult inainte sa-mi vina

| dariaflorina a răspuns (pentru RoxanaIoana108):

Am înțeles. Daca nu îți vine, singura variantă este sa faci un test de sarcină, sper sa nu fie nimic.