Hmmm...Nu stiu ce spune...Dar nu cred ca ar fi cea mai buna solutie.Te'ai gandit ca dupa ce faceti dragoste ar putea rade te tine sau chiar sa te ignore? Mai bine atragel altfel si daca e sa fie pentru tine e, daca nu, nu. Fundita?
Crede'ma,si eu sunt baiat si stiu ce este. da. daca vrei sa ajungi in patu lui.trebuie sa ii arati ca il placi. Daca el a spus ca te simpatizeaza inseamna ca te place crede'ma nu mint, dar asa este. Asa ca daca chiar vrei sa ajungi unde vrei mai intai incearca sa ii arati iubirea apoi combinarea apoi treburile. succes!
Am cerut un sfat bah omule! Nu trebuia sa raspunzi daca nu esti in masura sa dai sfaturi! ok?
Eu zic sa te gandesti bine la ceea ce o sa faci pentru ca e posibil ca dupa aia sa regreti...eu zic sa mai lasi sa treaca timpul si sa va cunoasteti mai bine unul pe celalalt. Daca el a zis ca te simpatizeaza nu cred ca inseamna ca te iubeste si doar ca-i esti draga ca si prietena/amica.Eu zic sa nu faci asta poate ca acum nu iti pare rau dar mai tarziu sigur. FUNDITA te rogg:*
Daca altele au facut-o, tu de ce sa ramai in urma? Spirit de turma specific pitipoancelor.Dar ai grija sa nu cazi closca!
Deja intr-o luna sa i te daruiesti? Esti tu sigura ca il stii asa de bine? Tu te iei dupa ce zic altii? Intai vezi cum se comporta cu tine si dupa aia hotarasti ce e de facut dar daca ai zis ca e hotarata faci ce vrei dar o sa regreti.Sa iti zic niste lucruri "micute" care sa le suporti asa.
1.stres maxim ca iti va intarzia ciclul
2.o sa te usture rau in zona intima
3.o sa te intrebi mereu daca nu esti gravida.
Deci cel mai bine asteapta ca nu te grabeste nimeni
Nu, nu este bine. baiatul nu te va iubi, daca nu te iubeste deja, ci va gandi: ia uite ce fata usuratica, de-abia astepta sa scape de virginitate sa-si poata face de cap si s-a culcat cu primul venit. Mai bine astepti sa va iubiti cu adevarat si reciproc si abia apoi sa ajungeti in pat.
O sa te traga si o sa te iute. Stai fata mea linistita, mai bine cauta unu mai putin gigolo care sa tina la tine.
Te invat eu ce sa faci.
Du-te in camera ta si vezi ca ai un geam (se foloseste pentru aerisirea incaperii si pentru a permite razelor solare sa intre in casa. Mai are si rol de izolant termic si fonic + inca alte cateva functii)
Il deschizi, te sui pe pervaz (ai grija sa nu te lovesti) iar apoi inchizi ochii si te arunci cat mai departe. (dar nu in casa ci afara)
Asta ar trebui sa functioneze
Ca baiat desi ar trebuie sa zic contrar opusul.te sfatuiesc sa nu te grabesti, fa-o cu cineva pe care il iubesti si asta sa fie gestul suprem de afectiune pentru el, desi sunt foarte realistic si spun ca mai mereu primele relatii niciodata nu tin ca o faci acum sau mai tarziu sex tot o sa faci important e sa ramai in mintea baiatului ca o fata placuta nu ca o proasta sau curva
Fata draga Am cerut un sfat! nu sa ma jignesti! nu te cred pe tine mai breaza stai linistita cei care raspund cum ai raspuns tu.ii clar cu ei hai pa
Iti multumesc enrom! Chiar m-am gandit bine la ceea ce ai spus tu cu "important e sa ramai in mintea baiatului ca o fata placuta nu ca o proasta sau curva".si asta m-a facut sa inteleg un lucru Iti multumesc enorm
Sincer,intai invata sa vorbesti...Tu nu ma cunosti pe mine,dupa intrebarile mele e clar ca nu sunt ca tine, moarta sa fac sex, eu sunt de 2 ani cu cineva si acela inca ma asteapta pentru ca asta inseamna sa stii sa te faci respectata,sa te respecti tu insati si sa ai principii,sa fii o fata cuminte,asa te iubeste un baiat,nu daca i te oferi pe tava! Nu aveam nici un chef sa iti dau tie un raspuns elocvent pentru ca nu il meriti,da eram intr-o stare proasta,si m-am decis ca nu am de ce sa-i ajut pe oamenii pierduti in societate,si care pun intrebari stupide si retorice pe TPU.U aveai nevoie de o aprobare de la noi ca sa fi o femeie usoara,pentru ca asta inseamna sa faci sex cu un baiat din prima,documenteaza-te,asta e parerea intregii lumi si adevarul,esti fata si ar trebui sa te respecti, daca nu esti in stare, nu te respect nici eu.Nu aveam cu ce sa te ajut,ca daca ai gandirea asta nu am cum sa ti-o schimb eu. Daca iti raspund in gluma si fac misto de tine,e clar pentru ca intrebarea ta e varza si gandirea ta stupida,si care ma indigna si ma face sa cred ca societatea e pierduta.Da,e clar cu ei,adica ca nu suporta oameni ca tine,care nu stiu sa gandeasca singuri ca e gresit ceea ce fac,ca baietii nu se indragostesc de femei usoare).Eu am o gandire foarte diferita de a ta,dar n-am nici un interes sa ti-o arat tie pentru ca nu ar avea rost,tot ai pune intrebari gresite si mai rau m-as enerva, pentru ca eu ma implic atunci cand ii ajut pe altii pe TPU, asa ca prefer sa iti arat ce gresit gandesti si cum rade lumea de tine...Asa ca pa'pa,mai gandeste si tu cand faci ceva,daca vrei sa ramai in mintea baiatului ca o panarama, atunci culca'te cu el si cu inca 100, nu o sa te iubeasca nimeni in stilul asta.
Si totusi tu cati ani ai de te grabesti? doar nu faci concurs cu nimeni doar vezi si tu impresia tuturor despre fetele care se grabesc uita complet de faza cu dervirginatul si lasa lucrurile sa vina ele de la sine ...cand o sa se intample o sa fie special.cu placere daca mai vrei nelamuriri just ask me
Tu te crezi intr-un basm? Daca un baiat nu te place, nu te va placea nici daca te culci cu el, ai 19 ani si esti asa de naiva? Indragostirea nu decurge asa. Ceea ce spui tu e ca si cum ai plati un baiat pentru a te iubi, ceea ce cred ca iti dai si tu seama ca e stupid.
Sti ce? nu m-am dat mare ca vb stralucit limba romana si cu semnele de punctuatie, am sp eu asa ceva? Si plus de asta nu m-am laudat ca gandesc bine Am cerut un sfat draga mea Nu trebuia sa ma insulti sau chestii de genul asta.Am pus si eu o intrebare ca sa fiu ajutata Nu sa mi se reproseze Daca vrei imi poti da un sfat frumos nu cu insulte Si recunosc ca nu gandesti prost, din contra ! Ms xcum Dar era mai frumos daca nu ma insultai in halul asta
Aolou si de la varsta asta vrei sa-ti incepi viata sexuala cu un idiot care vrea decat sex de la tine? Daca s-a indragostit de altele,a fost o conincidenta, nu te mai lua dupa zvonuri, barfe si sfaturi proaste.Eu mai am de gand sa astept,desi am o relatie lunga si ne iubim reciproc,pentru ca asta nu e varsta la care sa iti incepi viata sexuala,ai timp toata viata,doamne, si mai ales cu unu pe care de abia il cunosti, cred ca nu realizezi ce gandesti si ce faci.Si o persoana care te iubeste te asteapta cat ai tu nevoie,e imposibil sa fii pregatita la varsta asta pentru aceasta experienta, normal ca ai regreta daca ai face cu el si ai deveni de rasul lumi, dar alegerea ta.Realizezi si tu ce faci,ca sexul o fi el placere,dar inseamna si responsabilitate, iar tu esti fata, baietii fac sex cand au chef
Nu stiu ce m-a apucat, sunt foarte indragostita de el Si nici n-am incercat sa-i dau de inteles acest lucru Ap ce spui, nu imi dai id tau? Ma mai sfatuiesti?
Ba da,dar in mesaj nu aici in vazul tuturor. Oricum daca esti indragostita de el,nu trebuie neaparat sa-i arati cat de moarta esti dupa el,sa-i maturisesti si sa stai 'in curu lui', iti va da cu flit, te va respinge.Lasa-l pe el sa te cucereasca,sa te vaneze. Daca te simpatizeaza, incearca sa ajungi la mai mult, la o atractie mai mare.Cucereste'l prin felul tau de a fi,fara sa te arunci pe el,fa gesturi dragute pentru el,ajuta-l si asculta-l,vorbeste cu el, cand il vezi(Daca va cunoasteti) zambeste'i, priveste'l adanc.Incearca sa fii prietena lui,dar o prietena cu care sa filtreze,care sa se dea la el,dar nu asa evident,mai subtil,atrage-i atentia prin stilul tau unic, prin modul de a gandi, prin felul de a fi.Nu-l baga prea des in seama ca si-o ia in cap,mai lasa-l si pe el sa il caute,pari interesata de el,iar apoi brusc dezinteresata,ca sa se intrebe ce e cu tine, sa actioneze, sa iti ceara o intalnire.Fii mereu frumoasa, tu insuti, si prietenoasa.
E cont nou nu imi permite sa trimit mesaje daca e trimite-mi tu unul cu al tau