Eu zic sa va bagati pl in ea de relatie, de fapt nu e relatie de prietenie cu beneficii.
Pe bune acum, va inselati unul pe altul ca in filme, ce naiba mai ti de relatia asta, e clar ca nu va iubiti. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te scapi de el si sa gasesti pe cineva care sa iti placa intr-adevar si el sa te placa, si crede-ma ca daca te iubeste, nu te inseala indiferent cat de departe ar fi si cat timp ar lipsii.
Tipic masculin. Asa fac toti. E modul lor de a scapa de acuzatii. Niciodata nu o sa inceteze sa iti scoata ochii, indiferent de cate ori te va mai insela el.
Asta nu mai e o relatie de care sa tii.Sincer...
Si? Degeaba daca calca stramb de nenumarate ori.
Nu te tine pe tine pentru sex dar nici nu ii ajunge sexul cu tine.
Si faza e ca nu te-a inselat o singura data, deci asta e felul lui.
Plus de asta ...pe mine ma enerveaza ca barbatii dupa ce ca inseala..se mai si lasa prinsi. Asta ma scoate din pepeni.
Problema e ca poate sa fie cel mai dragastos om cu tine...si cand nu esti tu si cu 100 altele. Daca nu exista incredere, e degeaba. Sincer.Nu cred ca o sa poti vreodata sa bagi mana in foc pentru el ca e cu tine si doar cu tine... Daca simti ca ii mai poti da sanse, mai da-i. Ca sa nu regreti ca nu ai facut totul pentru relatie. DAR, nici in ruptul capului sa nu-i mai permiti sa iti reproseze ca l-ai inselat! 1 NICIODATA!
Eu zic ca ar trebui sa fii mai indiferenta, si cand iti gresesti si iti reaminteste ca l-ai inselat ii reamintesti si tu ca si el a facut-o. Indiferenta doare, dupa catva timp ii va parea rau, nu-l lasa sa creada ca poate face ce vrea din tine, (el sa te insele si tu sa-l ierti mereu). Baftaa :*!
Dai o floare. just joking. daca te iubeste cu adevarat o sa creada in tine ca nu l-ai inselat pe vrute, si daca nu te iubeste cu adevarat si nu vede ca tu il iubesti asa de mult atunci, n-a fost sa fie.el pierde
Da asa este stii ce se zc odata tradata ncrederea greu mai iti recapeti increderea asa s-a intamplat si cu mine si cu el dar eu stii st constienta ca daca numai ma vrea e treaba lui dar el stie ca il iubesc mult