Pe bune acum, va inselati unul pe altul ca in filme, ce naiba mai ti de relatia asta, e clar ca nu va iubiti. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te scapi de el si sa gasesti pe cineva care sa iti placa intr-adevar si el sa te placa, si crede-ma ca daca te iubeste, nu te inseala indiferent cat de departe ar fi si cat timp ar lipsii.
Eu zic ca ar trebui sa fii mai indiferenta, si cand iti gresesti si iti reaminteste ca l-ai inselat ii reamintesti si tu ca si el a facut-o. Indiferenta doare, dupa catva timp ii va parea rau, nu-l lasa sa creada ca poate face ce vrea din tine, (el sa te insele si tu sa-l ierti mereu). Baftaa :*!
Dai o floare. just joking. daca te iubeste cu adevarat o sa creada in tine ca nu l-ai inselat pe vrute, si daca nu te iubeste cu adevarat si nu vede ca tu il iubesti asa de mult atunci, n-a fost sa fie.el pierde
Tipic masculin. Asa fac toti. E modul lor de a scapa de acuzatii. Niciodata nu o sa inceteze sa iti scoata ochii, indiferent de cate ori te va mai insela el.
Asta nu mai e o relatie de care sa tii.Sincer...
Eu zic sa va bagati pl in ea de relatie, de fapt nu e relatie de prietenie cu beneficii.
Da asa este stii ce se zc odata tradata ncrederea greu mai iti recapeti increderea asa s-a intamplat si cu mine si cu el dar eu stii st constienta ca daca numai ma vrea e treaba lui dar el stie ca il iubesc mult
Si? Degeaba daca calca stramb de nenumarate ori.
Nu te tine pe tine pentru sex dar nici nu ii ajunge sexul cu tine.
Si faza e ca nu te-a inselat o singura data, deci asta e felul lui.
Plus de asta ...pe mine ma enerveaza ca barbatii dupa ce ca inseala..se mai si lasa prinsi. Asta ma scoate din pepeni.
Problema e ca poate sa fie cel mai dragastos om cu tine...si cand nu esti tu si cu 100 altele. Daca nu exista incredere, e degeaba. Sincer.Nu cred ca o sa poti vreodata sa bagi mana in foc pentru el ca e cu tine si doar cu tine... Daca simti ca ii mai poti da sanse, mai da-i. Ca sa nu regreti ca nu ai facut totul pentru relatie. DAR, nici in ruptul capului sa nu-i mai permiti sa iti reproseze ca l-ai inselat! 1 NICIODATA!