Mi se pare putin patetic asta, totusi ce e rau in asta prin a spune un simplu '' ma ''? Ei bine nu e nimic rau in asta, si prietenul tau nici nu are de ce sa se supere doar pentru ca tu spui din '' reflex '' ori din obisnuinta '' ma '', eu cunosc multi prieteni care spun '' tu '' si la baieti si noi nu ne suparam, totusi prietenul tau sa se supere doar pentru ca-i spui '' ma ''? Mi se pare patetic dar mna, sa-ti de-a pedeapsa o saptamana fara sa vorbesti cu el doar pentru ca i-ai spus ma? Cat de patetic suna asta dar n-avem ce face, mergem inainte. Oricum parerea mea asta ca n-ai avea de ce sa te '' dezveti '' de cuvantul asta '' ma '' doar pentru ca prietenul tau se supara pe tine ca ii te adresezi asa. Vorbiti, va intelegeti si ii spui ca nu poti sa te dezveti de cuvantul asta nici daca ai vrea, daca este un baiat intelegator o sa inteleaga asta si o sa treaca cu vederea, daca nu..nu stiu atunci.
Nici mie nu-mi place cuv asta, invata o limba noua astfel vei putea sa invingi acel ma sau un cuv din engleza repetatal pana isi intra in cap
Mi-a dat mesaj aseara, si am discutat cu el si a zis ca incearca sa ma ajute sa scot din vocabularul meu acest cuvant.
Inainte sa vb gandesti in timp va deveni ceva obisnuit nu esti un animal fara ratiune esti om
Ajutandu-te nu e o solutie sa te pedepseasca ca sa nu mai vorbesti cu el o saptamana, e absolut patetic asta ti-am mai spus. Daca el te '' iubeste '' cu adevarat atunci ar trebui sa treaca peste acest '' tic '' al tau si sa mearga mai departe cu defectele si calitatile tale. Nimeni nu e perfect in lumea asta