| whynot2405 a întrebat:

As vrea sa stiu de unde as puea lua ceva sprei sau ceva pastile pentru ejaculase prococe. m-am gandit sa comand de pe internet, dar nu pot lua asa deoarece nu vreau sa stie nimeni si daca as comanda de pe internet, parintii mei ar afla. As vrea orice pentru ejaculare prococe, dar nu stiu de unde si cum. Sunt virgin si am 16 ani, dar cand m-am uitat cu iubita la un film, m-am jucat cu tatele ei si doar din asta am ejaculat...sad Vreau sa ma ajute cineva cu ceva idei ce as putea face
Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ceea ce ti s-a intamplat se poate considera ca fiind ceva absolut normal si nu s-a produs din cauza ejacularii precoce. Oricarui barbat in momentul in care isi mangaie iubita sau practica anumite jocuri erotice, ii va intra aproape instantaneu in erectie penisul si in functie de gradul si perioada de excitare va apare si fenomenul de ejaculare. Deci in nici un caz nu ai nevoie de spray-uri sau creme care sunt de fapt niste produse aproape in totalitate ineficiente. Sarlatanii care comercializeaza acele produse profita de naivitatea celor neinformati. Problemele tale care de fapt sunt generale si specifice tuturor adolescentilor, vor dispare in timp incet incet odata cu acumularea experientei in activitatea ta sexuala. Multa sanatate.

4 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Ce s-a intamplat e absolut normal. Aceasta ''problema'' cum o numesti tu va trece de la sine dupa ce iti incepi viata sexuala si acumulezi experienta. O problema reala vei avea doar daca dupa o perioada in care vei intretine raporturi sexuale regulate vei ejacula la fel de repede. Abia atunci poti incepe sa cauti o cauza a problemei(la urolog si la psiholog) si in functie de cauza cauti si un tratament.

Mare parte din toare sprayurile si pastilele pentru ejacularea precocee sunt niste tampenii care iti vor face mai mult rau!

In cazul tau nu e nevoie de asa ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai copil tampit, facand sex cat mai mult inveti sa te abtii, nimeni nu dureaza la inceput 2 ore.

| whynot2405 explică (pentru corbulalbrosu):

Da, dar eu si daca ma masturbez termin foarte repede (nici 2 minute). asta nu ar insemna evaculare prococe?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru whynot2405):

La varsta ta e normal. daca aveai 30 de ani si 3 foste sotii atunci da se putea zice ca suferi de asa ceva.