Aaaaaa pai simplu sentimentele sunt cel mai usor de remacat 1:vrea sa vb cat mai mult cu tine; 2:incearca sa te impresioneze3:se uita la tine crezand ca nu observi
Pai e mai usor sa iti dai seama cand un baiat place o fata decat atunci cand o fata place un baiat. Cum iti dai seama? Pai se uita mereu la tine, daca nu e timid vb cu tine mult, se baga in seama, iti acorda mai multa atentie, daca e timid te priveste unpic mai de la distanta, in cazul unui baiat timid fata trebuie sa faca primul pas daca vrea sa se intanple cv( un impuls macar ca sa ii dai curaj, cv de genul:vb cu el chestii mai intime, ii ceri ajutorul, ii spui ca este cel mai de trebuie baiat pe care l-ai cunoscut, chestii de astea ca sa ii dai un impuls ca sa poata sa isi faca curaj sa recunoasca sentimentele fata de tine). Daca ai intrebari da-mi pe privat si iti raspund cu mare placere. Sper ca team ajuat. Funda? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Pai poti sa-ti dai seama dupa cu se uita la tine sau daca t ebaga in seama sau daca iti zambeste eu nu stiu exact dar cred ca e ok ce am spus!
Au mai fost asemenea intrebari, te duci la ele frumos si citesti de acolo, nu trebuie sa-ti raspunda tie cineva in special. Adaptezi acele raspunsuri la intrebarea ta. Pai ce facem frate, ne impiedicam din fiecare ciot al vietii?
Are dreptate hash001 ce dra*cu cred ca numai ieri am vazut intrebarea asta d evreo 2 ori cauti pe google asa:"semne dupa care iti dai seama ca un baiat te place TPU" si iti da vreo 10 raspunsuri ti-e asa de greu sa cauti a tot aia e si oricum un baiat poate sa isi bata joc de tine, sa te placa sau doar sa fi-ti prieteni buni deci depinde nu poti compara un caz cu altul
Deci in primul rand sa incepem cu semnul intrebarii, poate chiar si un semnul exclamarii. Dupa aceea semnul stop si cedeaza trecerea...si de acolo iti dai tu singura seama.
KaryKarinuta întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: