Umpleti timpul cu lucruri care iti plac cu adevarat sau cu lucrurile mereu amanate,uite,de cat timp iti doreai sa vezi cutare film sau vroiai sa-ti faci ordine in sertare,de exemplu!
Considera ca ai o mica vacanta,cam nostalgica ce-i drept,dar si un punct de incercare si de reimprospatare a relatiei!
Pentru ca,dupa intoarcerea ei, dorul acumulat o sa va dea emotii si bucurii pe care nu le-ati mai simtit si totul va fi din nou minunat!
Pe urma, daca chiar nu rezisti, fa un blog sau un clasic jurnal, in care sa scrii.Tot ce-ti trece prin minte!
Este un martor tacut,un prieten atat de fidel care nici macar nu te judeca si,in plus,la intoarcerea ei,ii poti da jurnalul sau link-ul si va intelege si ea ca ti-a lipsit cu adevarat.
Oricum,doua saptamani nu sunt un capat de tara,numara zilele, fa-ti un amr si educa-ti rabdarea, imi place faptul ca te nelinisteste atat de mult lipsa ei, inseamna ca o iubesti mult si nu-mi ramane decat sa iti doresc ca si dragostea ei sa fie la fel de mare!
Ai rabdare, trec doua saptamani!
Pentru situatii din astea exista prietenii. Iesi si tu cu baietii, mergi la un meci, la o cursa, beti minim 2-3 beri de persoana, jucati un CS ori Warcraft ori orice altceva. Viata nu se invarte numai in jurul scolii/serviciului si a persoanei iubite.
Si o consolare: sunt doar doua saptamani, altii pleaca in strainatate si nu se vad cu persoanele iubite decat din Pasti in Craciun.
Am vazut mesajul trimis odata cu cererea de prietenie. Cu ce te-as putea ajuta?
Comunicati mai mult si incercati sa gasiti solutii pentru a merge impreuna in excursii