Bagativa cate un supozitor in fund tu si cei care sar pe tine si o sa stii ce ai de facut.
Apai,cam are dreptate tipu, si eu's gelos si posesiv.Cand o femeie ma iubeste doar pe mine, pai ori e a mea.Ori se duce dracu.ACum nu stiu cum gandesti tu, punete in locu lui sa il imbratiseze pitipoancele si sa iasa cu ele la tigara
Eu ii las libertate, dar fara pupici pe carici(pardon obraz) si imbratisari la toti retarzi cu care ne vedem.Ca nici tie daca ai fi iubita mea, nu ti-ar place sa ma iau in brate cu toate panaramaele si sa dau bot in bot cu ele.Libertate ai pana cand pleci din casa parinteasca, ia sa ii spui cand te-oi marita la sotu tau ca vrei libertate, sa vezi cum te trimite la mami si la tati sa ai libertate. Femeia cand se marita, se da dupa barbat.Pentru ca se 'inhama' amandoi la carul vieti Sa traga in aceias directie.Si de cele mai multe ori se ia dupa barbat,(in sensul ca se da dupa el, trage in acelasi rand cu el, in aceias directie)Daca trag eu intr-o parte, si tu in alta, se duce dracu tot, asta o sa intelegi cand o sa te mariti.Cu toate ca eu nu sunt insurat, am trecut prin cateva lucruri si stiu ce zc
Daca este asa de gelos, lasa-l ca mai sunt destui baieti in tara asta. Traieste-ti viata asa cum trebuie traita, nu alaturi de un gelos. Gelozia este o boala care nu se vindeca niciodata.
Ba proasto, daca e gelos inseamna ca te iubeste. Fa dracu' sex cu ala, se vede ca asta vrei si sa te desparti de prietenu' tau. Nu? Cretino...
Ne-am despartit! Cretina de mine nu a vrut asta
Pai daca nu il iubeai si nu i puteai garanta corpul tau numai lui nu trebuia sa te combini cu el sa il faci sa sufere
Suntem de 10 luni impreuna (faza cu garantarea corpului) a fost doar o imbratisare nimic mai mult! Daca te referi la altceva sunt virgina :X! Nu as avea cum sa il fac sa sufere, de ce ca e el gelos? ar trebui ca toate astea sa il faca sa ma tina mai aproape de el stiind ca daca nu as tine la el, l-as putea lasa usor
Știu ca au trecut mulți ani de la postarea asta dar e foarte bine ca te-ai despărțit de el, a avut o reacție exagerata. Probabil avea insecuritati legate de propria persoana și teama asta ii genera "gelozia". În orice caz, you go girl!