| okyokyhsf a întrebat:

Buna TPU.
Aseara am fost la nunta unul unchi, am mers cu ai mei, fara prietenul meu. Am mers la o masa la care nu cunosteam pe nimeni, dar dupa am facut cunostinta cu niste baieti, am fost si am dansat nu m-am mai simtit "data la o parte" si dupa ce am terminat de dansat, unul dintre ei m-a imbratisat. (au fost niste persoane cunostinte ale prietenului meu la nunta ) acestia azi i-au zis multe, multe aberatii si faptul ca m-a imbratisat acel baiat (mie mi se pare normal, fiindca am inceput sa ne intelegem foarte bine nu a fost {nimic iesit din comun}) am iesit afara cu el fiindca era fumator, are 20 de ani dar ai lui nu prea sunt de acord si na macar sa nu il vada(am discutat nimic mai mult,era si tatal meu afara, deci nu erau sanse de a face cevalaughing! ) Azi m-a sunat prietenul si m-a luat la intrebari gen:" Cine a fost ala cu care ai dansat? De ce te-a imbratisat? " Si a zis o chestie care a durut :"E prima data cand mergi fara mine si toti sar pe tine!" atunci am inchis telefonul. E foarte gelos si nu e prima data cand face asta, deja am inceput sa fiu indiferenta.M-a sunat sa ma intrebe daca mai vreau sa fim impreuna.Nu stiu ce sa fac sincer, mi-e frica ca daca am continua si as merge undeva fara el si ar veni cineva langa mine (sa discutam)l-ar bate si pe ala si pe mine laughing! FUNDA! :** Multumesc anticipat

15 răspunsuri:
| sEnOkHs a răspuns:

Pai daca nu il iubeai si nu i puteai garanta corpul tau numai lui nu trebuia sa te combini cu el sa il faci sa sufere

| okyokyhsf explică (pentru sEnOkHs):

Suntem de 10 luni impreuna (faza cu garantarea corpului) a fost doar o imbratisare nimic mai mult! Daca te referi la altceva sunt virgina :X! Nu as avea cum sa il fac sa sufere, de ce ca e el gelos? ar trebui ca toate astea sa il faca sa ma tina mai aproape de el stiind ca daca nu as tine la el, l-as putea lasa usor

| mgtow a răspuns:

Bagativa cate un supozitor in fund tu si cei care sar pe tine si o sa stii ce ai de facut.

| okyokyhsf explică (pentru mgtow):

Meriti un biscuite! Bravo!

| Emilian65 a răspuns:

Daca este asa de gelos, lasa-l ca mai sunt destui baieti in tara asta. Traieste-ti viata asa cum trebuie traita, nu alaturi de un gelos. Gelozia este o boala care nu se vindeca niciodata.

| okyokyhsf explică (pentru Emilian65):

Mersi de sfat, ne-am despartit, dar sincer e prima relatie in care chiar am crezut si uite oh go on! In trecut am mai avut o tentativa de despartire, din cauza ca am mers la strand cu niste prieteni de familie...

| Tiberius a răspuns:

Trebuia sa combini toti nuntasii. Poate iesea o posta ceva...

| okyokyhsf explică (pentru Tiberius):

Trebuiawinking!

| Liviu a răspuns:

Apai,cam are dreptate tipu, si eu's gelos si posesiv.Cand o femeie ma iubeste doar pe mine, pai ori e a mea.Ori se duce dracu.ACum nu stiu cum gandesti tu, punete in locu lui sa il imbratiseze pitipoancele si sa iasa cu ele la tigaralaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba proasto, daca e gelos inseamna ca te iubeste. Fa dracu' sex cu ala, se vede ca asta vrei si sa te desparti de prietenu' tau. Nu? Cretino...

| okyokyhsf explică (pentru anonim_4396):

Ne-am despartitwinking! Cretina de mine nu a vrut asta

| okyokyhsf explică (pentru Liviu):

Nu l-am imbratisat eu pe acela si repet, nu e prima faza gen, ai prietena inteleg ca e doar a ta, dar lasa-i dracu un pic de libertate ca doar nu e caine ca sa o tii in lesa! Frate, tara asta e plina de nebuni :O!

| Liviu a răspuns (pentru okyokyhsf):

Eu ii las libertate, dar fara pupici pe carici(pardon obraz) si imbratisari la toti retarzi cu care ne vedem.Ca nici tie daca ai fi iubita mea, nu ti-ar place sa ma iau in brate cu toate panaramaele si sa dau bot in bot cu ele.Libertate ai pana cand pleci din casa parinteasca, ia sa ii spui cand te-oi marita la sotu tau ca vrei libertate, sa vezi cum te trimite la mami si la tati sa ai libertate. Femeia cand se marita, se da dupa barbat.Pentru ca se 'inhama' amandoi la carul vieti happy Sa traga in aceias directie.Si de cele mai multe ori se ia dupa barbat,(in sensul ca se da dupa el, trage in acelasi rand cu el, in aceias directie)Daca trag eu intr-o parte, si tu in alta, se duce dracu tot, asta o sa intelegi cand o sa te mariti.Cu toate ca eu nu sunt insurat, am trecut prin cateva lucruri si stiu ce zc happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te iubea :-). Tu nu-ntelegi ca atunci cand cineva e gelos te iubeste? Daca te-ai depsartit de el nu-l meritai. Acum incearca o relatie cu "baietii de la club", cu fiecare-n parte si vezi care e bun rolling on the floor.

| skutekplin a răspuns:

Știu ca au trecut mulți ani de la postarea asta dar e foarte bine ca te-ai despărțit de el, a avut o reacție exagerata. Probabil avea insecuritati legate de propria persoana și teama asta ii genera "gelozia". În orice caz, you go girl!