Eu din ce am inteles si sper ca am inteles bine tu esti fata ea e fata si aparent are inclinatii lesby? Daca e asa atunci nu ai ce face... vorbeste cu ea si spune-i ca esti hetero (daca esti) si ca nu poti face asa ceva, daca nu intelege asta e.
Ea este atrasa de tine mai mult decat o prietena. Ar trebui sa steati departe unu de cealalta o perioada, poate ea e lezbianca sau bisexuala, daca nu vrei sa te simti atrasa de ea atunci stati la departare.
Cand vei vorbii cu ea explica-i ca nu ai vrut sa o superi si ca nu aveti cum sa va iubiti fiind doar prietene
Fie ai o imaginație bogată, fie chiar este adevărat.
Atunci va trebui să dai de ea și să discuți cu ea față în față, spune-i să nu se simtă jignită sau să se ferească de tine din cauza acelei îmtâmplări.
Sunt sigur că va înțelege, dacă îi explici pe îndelete că vrei să rămâneți prietene ca înainte.
Nu mai am de ce sa-ti raspund pentru ca ti-au spus ceilalti ce e mai important, dar nu ma pot abtine sa nu comentez cum adica "dupa ce i-am spus toate astea a inceput sa plece.", pleaca pe bucati sau ce? Cate-o mana, cate-un picior... eventual in sir indian
Pai cam asa ceva
S-a simtit jignita de refuzul tau, las-o o perioada sa se mai calmeze iar pe urma poti sa vorbesti cu ea si sa ii explici ca nu e vina ei ci pur si simplu nu esti atrasa de fete. Spune-i ca nu vrei sa pierzi o prietena ca ea (asta daca chiar iti pasa de prietenia voastra) si poate o sa va impacati. Desi o sa fie destul de ciudat un timp...
Mersi pentru sfat sper sa ma ajute.
Are 20 e mai mare ca mine cu un an dc?
Hehe ce sa fac. curiozitatea