| elizuca001 a întrebat:

astazi am aflat ca iubitul meu ma inseala, suntem de 2 luni impreuna, mi-au spus niste colege ca l-au vazut cu o alta fata cand se saruta, iar el spune ca nu este adevarat, ce sa fac? sa-l iert?sad funda pentru cel mai bun raspuns

14 răspunsuri:
| alexandru1991 a răspuns:

Tu nu ar trebui sa te iei dupa nimeni pentru ca tu il stii cel mai bine, dar daca tu crezi ca el a gresit doar din zisele altora mai dai o sansa si atat. Daca se mai repeta o data nu merita efortul. Te-am pupat!

| RaLuK05 a răspuns:

Draga mea pe baieti nu trebuie sai ierti pentru ca cand vine vorba de inselat mereu mint dar daca il iubesti foarte mult ai putea sai mai dai o sansa dar tu decizihappy

| alexandru1991 a răspuns (pentru RaLuK05):

Unii mai merita cate o sansa, dar nici una in plus in afara de asta. Mai sunt si baieti buniwinking mai rar dar sunttongue

| Iov a răspuns (pentru RaLuK05):

Dar noi pe voi, fetele ar trebui sa va iertam?

| RaLuK05 a răspuns (pentru Iov):

Depinde

| corsoandrei a răspuns (pentru RaLuK05):

Nu pe baieti mai bine le dai foc nu?!
Si baietii se pot ierta daca-l iubesti si in plus nu stii daca e adevarat nu te lua dupa tote raspunsurile tampite.Ca asta cu cacofonia ei "ca cand".
NOROC!

| ContesaSiContele a răspuns:

Un raspuns? pai ma gandesc daca as fi eu in locul tau si as avea 2 luni cu un baiat...in 2 luni sincer sa vb nu prea apuci sa il cunosti,iar daca iti spune o persoana, nici nu sti ce sa crezi,mai ales ca el zice ca e nevinovat(poate sa minta), daca nu iti zice doar o singura persoana ca l-a vazut cu o alta fata ca se saruta, atunci trebuie sa fi constienta ca exista ceva ...nu au de ce sa minta mai multe persoane.
poate sa te minta, sa te insele din prostii, nu sti ce e in minte lui sau in inima lui doar dupa 2 luni, iti poti da seama din comportamentul lui din aceste luni.gesturi,tandrete,sinceritate,cum a fost el,
daca nu esti totusi sigura fa-i un test (cel mai simplu este pe mess te bagi in seama cu el, faci rost de poza fetei cu care s-a sarutat si pretinzi ca esti aia (am vazut ca pe facebook se poate copia o poza, deci e simplu sa faci rost de poza ei daca prietenele tale o cunosc)

| xXx_6966 a răspuns:

Si tu leai crezut pe acele fete? eu spun sai mai dai o sansa. si sal ierti...cand il vei vedea tu cu proprii tai oki atunci poti sa nul mai ierti.

| AaL33xXx a răspuns (pentru Iov):

Ai dreptate aici.noi ar trebui sa va iertamthinking mai ales cand aflii e la candva ca prietena ta nu e cu un alt baiat ci cu 2thinking serios acum.nu`mi trebuie din asteathinking

| BruneTTe a răspuns:

Deocamdata fa-te ca nu stii nimic. Nu poti sari pe el si sa-i reprosezi ceva ce nu stii sigur. Poate ai fost mintita. Prima oara afla tu daca e adevarat sau nu, convinge-te cu ochii tai iar abia apoi poti lua o deciziehee hee

| RaLuK05 a răspuns (pentru corsoandrei):

Asculta bai cap de tabla nu te mai lua de scrisu meu ca ma iau si eu de mata

| corsoandrei a răspuns (pentru RaLuK05):

Ce te iei de mine? eu mi-am spus parerea dar daca u vrei sa te comporti asa...

| RaLuK05 a răspuns (pentru corsoandrei):

Ok imi pare rausad

| VanessaLove04 a răspuns:

In primul rand BUNA! Si eu am trecut prin ceva asemanator...eu cred ca prietenei tale ii place de el