Sigur ca veti face si sex, dar dupa ce tu implinesti 17 ani si jumatate, varsta minima permisa medical. Spune-i prietenului tau ca nu ai de gand sa-ti risti viata incepandu-ti viata sexuala prea devreme si ca veti discuta despre asta dupa ce implinesti 17 ani si jumatate. Roaga-l sa nu mai aduca vorba de asa ceva inainte de momentul potrivit. daca te iubeste cat negru sub unghie va intelege perfect, mai ales ca e vorba de sanatatea ta si de riscul tau de cancer de col uterin si iti va respecta decizia fara probleme
Dacă nu-i place, să fie sănătos... drum bun!
Tu nu te lua după un puțan, menține-te! Ai o vârstă fragedă, e păcat să-ți bați joc de ea.
Și nu uita, toate trecem prin asta, este decizia ta dacă accepți o asemenea prostie venită din partea lui sau nu.
După ce se culcă cu tine, pleacă! Asta preferi? Sau să aștepți pe altu care te va aștepta?
Am o colega in liceu care a ramas insarcinata din cauza prietenului ei idiot. Spune-i ca esti inca mica si ai timp toata viata de rupt patul si sa iti faca o laba.
Daca ti-e frica nu esti pregatita! nu te inclina ca frunzele dupa cum zice unu si celalalt. dupa o saptamana sa-ti ceara s-o faci cu el, e cam absurd. daca zicea dupa 1 an, intelegeam. poate ca asta vrea, sa se vada in pat cu tine si maine sa te uite. fii cu coloana vertebrala daca tot esti fata. un baiat cu capul pe umeri nu-ti cere asta dupa o saptamana, mai ales daca e pentru 1 data la tine. tine-ti capul sus!
Staiiiiiiiiiiii asa la 15 ok e prea devreme mai asteapta macar 2 ani ai timp stiu ca ti se pare ciudat ca raspunde un pusti de 14 ani dar e o poza de cand eram mai mic
Spune-i ca daca te iubeste, poate sa mai astepte, e un pas prea mare pentru tine, si chiar este, si te inteleg fiindca si eu sunt in pragul asta, dar spune-i k da te iuebste va mai astepta! Succes
Despartirea e un pas inevitabil doar ca poate fi pasul urmator sau poate fi al treilea pas dupa ce fac sex ii da el papucii
Inteleg ca are pofte si ca e curios dar sunt sigur ca dupa ce o face ramai cu ochii-n soare, ca nici un baiat de 16-17 ani nu isi doreste cu adevarat o relatie, iti spun din propria experienta, asa eram si eu la varsta lui. Asa ca mai bine renunta la el decat sa-i daruiesti ceea ce vrea el, iar dupa sa-ti para rau. Aviz tuturor fetelor care sunt in aceasta situatie, nu va lasati pacalite de acesti pusti si nu renuntati la virginitate pana nu vadeti ca va iubesc cu adevarat.
Spune-i că va trebui să aștepte o perioadă de timp.
Așa vei vedea cine este cu adevărat.
Ai grijă de tine.
Mentine-te virgina pana la 40 poate iti gasesti adevarata dragoste si tu si vei fi fericita