Exact acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. Am luat pastila imediat dupa. Ca sa stii, gravida nu cred ca ramai dar o sa iti intarzie menstruatia, eu sunt cu 18 zile intarziere din cauza pastilei.
Buna.Nu ai cum sa ramai insarcinata atat timp cat ai apelat la pastila de a doua zi.
Am luat o pe cea mai scumpă și scris ca pot să o iau oricând dar tot mă tem
E ok asa.Te inteleg, dar crede-ma ca frica nu te ajuta deloc, incearca sa iti iei gandul de la asta si aveti mare grija pe viitor.
Daca trebuie sa-ti vina menstra pe 14 dec. atunci nu esti in perioada fertila si nu ai cum sa fi gravida.
Totusi, spune baiatului s anul mai cumpere niciodata prezervative atat de mari ca sa impresioneze farmacista, ca te lasa gravida!
Numai prezervativele mari se rup la sex, fiindca atunci cand sunt largi se rasucesc la sex, pe penis, pana se intind la maxim si pocnesc.
Prezervativul corect trebuie sa intre foarte greu pe penisul erect, si sa nu faca cute sau falduri, stand precum pielita de la salam pe salam. In acest fel este imposibil a se rupa ori sa cada in vaginul femeii iar protectia este totala.
Nu erau mari. ne am chinuit sa l punem noi presupunem ca erau prea mici…
Daca a-a rupt la sex, erau mari cu siguranta.
Daca intra foarte strans, acolo ramanea, ca a doua piele a lui si era imposibil sa se rupa.