In mod sigur si urmatoarele contacte sexuale (al caror numar nu poate fi anticipat), vor fi aproape la fel de dureroase, dar cu timpul penetrarea va deveni tot mai usoara pe masura ce se va largi canalul vaginal ca urmare a intinderii fibrelor musculare. Nu exista nicio legatura intre durerea resimtita si ruperea himenului. Multa sanatate!
Ati exagerat cu durata, prima data, mai ales cand te doare, nu faci decat deflorarea, nu performanta. Din cate stiu eu, aproape toate fetele au dureri/disconfort la primul contact, poate si la al doilea dar apoi vei putea spune ca a meritat sacrificiul si daca stiai ce placut este, renuntai mai demult la degetica. Numai daca, Doamne fereste, ai ceva probleme, infectii, malformatii, atunci s-ar putea sa nu ai placere pana nu scapi de probleme. Bafta, sa ajungi in al noualea cer data viitoare. Apropos, la degetica aveai orgasm, iti placea? daca da, sperantele sunt intacte.
Nu cred ca am nimic, adica nu am intampinat deficiente...
dar ideea e ca himenul nu mi s-a rupt din prima, ci pe parcurs...de aia nu stiu, am crezut ca e ok, dar mi e teama ca a 2-a oara va fi la fel de dureros...