| IoanaMihaela5267 a întrebat:

Buna TPU,astazi am facut sex si dupa cateva secunde am schimbat pozitia din cauza disconfortului si am observat pe penisul iubitului,o chestie alba vâscoasă si gelatinosa,ne-am gandit ca e sperma dar a scos-o dupa cateva secunde, apoi am continuat si aceeasi chestie, peste tot,pe lateral,pe cap, peste tot. Aratau ca niste mici biluțe gumoase ce se întindeau, ar putea fi sperma?

9 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Sunt secrețiile tale. Nimic îngrijorător.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt 2 lucruri: Lichidul vaginal de la tine si cel pre-seminal de la partener. Ambele lichide sunt pe post de lubrifiant si amblele lichide la frictiune capata o culoare alba.
Lichidul pre-seminal contine spermatozoizi? Teoretic nu, practic poate contine cantitati mici de spermatozoizi asa ca poti risca sa ramai gravida. Este un risc foate mic dar exista.
Daca iti tot este frica sa ramai gravida folositi prezervativul sau anticonceptionalele.

| IoanaMihaela5267 explică (pentru anonim_4396):

Am facut sex oral si era foarte amar, si din cate stiu lichidul partenerului nu e amar

| anonim_4396 a răspuns (pentru IoanaMihaela5267):

Nu a gustat sa stiu ce gust are. happy
Gandeste-te ca acel amestec poate contine urina, mai multa sau mai putina, si diferite bacterii. In plus in teorie gustul spermei poate varia in functie de ce mananci.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru IoanaMihaela5267):

Gustul dulce sau amar al spermei este dat de alimentatie, se stie ca sperma contine fructoză aceea i da un gust dulce, dar exact ca si la voi vaginul poate fi dulce sau acru datorita mîncarii, daca manica prajitură are gust dulce daca maninca sarat asa va fi si orgasmul ei sau sperma lui, tu trebuie sa il intrebi ce a mincat in ziua cand i ai facut tu oral ca sigur ti a lasat un gust naspa in gură.

| orailibrail a răspuns:

Era secreție vaginita nu era spermă.
Când fata este excitanta elimina aceasta secrerie

| orailibrail a răspuns:

Era secreție vaginita nu era spermă.
Când fata se excita, elimina lubrifiant natural.

| Ali22aa a răspuns:

La cateva secunde....aiurea

| Ali22aa a răspuns:

Depinde