Sunt 2 lucruri: Lichidul vaginal de la tine si cel pre-seminal de la partener. Ambele lichide sunt pe post de lubrifiant si amblele lichide la frictiune capata o culoare alba.
Lichidul pre-seminal contine spermatozoizi? Teoretic nu, practic poate contine cantitati mici de spermatozoizi asa ca poti risca sa ramai gravida. Este un risc foate mic dar exista.
Daca iti tot este frica sa ramai gravida folositi prezervativul sau anticonceptionalele.
Am facut sex oral si era foarte amar, si din cate stiu lichidul partenerului nu e amar
Nu a gustat sa stiu ce gust are.
Gandeste-te ca acel amestec poate contine urina, mai multa sau mai putina, si diferite bacterii. In plus in teorie gustul spermei poate varia in functie de ce mananci.
Gustul dulce sau amar al spermei este dat de alimentatie, se stie ca sperma contine fructoză aceea i da un gust dulce, dar exact ca si la voi vaginul poate fi dulce sau acru datorita mîncarii, daca manica prajitură are gust dulce daca maninca sarat asa va fi si orgasmul ei sau sperma lui, tu trebuie sa il intrebi ce a mincat in ziua cand i ai facut tu oral ca sigur ti a lasat un gust naspa in gură.
Era secreție vaginita nu era spermă.
Când fata este excitanta elimina aceasta secrerie
Era secreție vaginita nu era spermă.
Când fata se excita, elimina lubrifiant natural.