Buna!
Menstruatia poate avea culori diferite de la rosie aprinsa pana la culoarea maronie.
Asta inseamna ca iti vine menstruatia.
Corpul tau trece prin transformai hormonale. Daca esti virgina, nu consider ca trebuie sa iti faci multe griji. E posibil doar sa iti intarzie, ceea ce se mai intampla. Substanta e posibil sa provina de la vreo infectie, dar nu trebuie sa te sperii. Spune-i mamei tale si mergeti la medicul de familie, sau du-te singurica...Ginecologul nu cred ca te-ar ajuta foarte mult daca esti virgina. Trece pana te mariti No worry
Este din cauza menstruatiei, este posibil sa fie o raceala insa daca vezi ca continui asa mergi la medic sa iti dea niste pastile pentru reglarea ciclului menstrual si cere-i si o ecografie, eu am patit la fel ca tine, dar din nainte de a-mi veni ciclul aveam chisturi la ovare (erau ereditare) asa ca te sfatuiesc sa mergi la un control. Nu este nimic grav, dar nu lasa sa treaca timpul (pe mama mea au operat-o si i-a scos un ovar intreg si din celalalt nu i-au lasat decat jumatate ca avea foarte mult timp de cand avea chisturile si nu le tratase nu nimic) daca le tratezi la timp nu este nici o problema.
Acea secreţie maronie ( brun-roşcat ), precum şi acele dureri abdominale PREVESTESC venirea menstruaţiei - deci, poţi sta LINIŞTITĂ!
Dar, având în vedere că ai ciclu neregulat, ar mai putea dura chiar şi o săptămână...
Deci, multă răbdare!