Mai daca tu ti asa bine legatura cu ea.
Primul pas care il ai de facut este sa intretii mai bine relatia voastra de amicitie apoi invit-o si tu in oras o conduci acasa, inainte sa plece ii dai si tu un pupic si continuati tot asa!
Felele sunt cam complicate 1.eu zic sa mai aștepți puțin. Daca esti chiar asa de indrăgostit de ea poti sa ii spui ce simți dar intr-un mod discret2. Daca e o fata sensibilă ar trebui sa ai grija sa nu iți iasă totu pe dos poți sa te apropi de ea la rangul de prieten și să o cunoști mai bine 3.Scoate-o in oraș si incearca sa faci o buna impresie, dar sa fii tu insuți. Sper ca te-am ajutat.
Ok daca tot vb cu aceasta domnisorica despre orice eu zic ca poti sa ai bati si niste apropouri.Toate etapele care duc care o eventula Relatie pleca de la o legatura foarte puternica intre Baiat si Fata de la inceput. Oricum ca sa fi cu cineva trebuie sa fie atractie reciproca de la inceput altfel e tare greu chiar daca va intelegeti de Minune!
Si sincer care e impresia ta pe care ti-a lasat-o cand ai vazut peima data poza ei? (ca sa poti vedea poza selecteaza link-ul si da paste in bara de sus) Sincer pana acum e raspunsul meu preferat. Daca nu mai primesc alt raspuns tu ai funda.
Mai e frumoasa fata nu am ce sa zic! Si pare de treaba
anonim_4396 întreabă: