| IoanaMihaela5267 a întrebat:

Buna TPU, astazi cand am facut sex cu iubitul meu s-a dus la baie in timpului actului, întrebându-l ulterior de ce, mi-a explicat ca nu mai avea mult pana isi dadea drumul si ca urinând il poate face sa scape de acea senzatie tinandu-l mai mult. Daca el simtea ca aproape isi da drumul urinând nu si-a eliminat toti spermatozoizii din "penis"? Sau au ramas pe peretii acelui canal?
Si inca o intrebare, de obicei cand nu-si da drumul spune ca are dureri in zona bazinului, cum a avut si astazi dupa sex. Durerea aceea reprezinta o dovada ca nu si-a dat drumul?

6 răspunsuri:
| IoanaMihaela5267 explică:

S a chinuit oarecum sa urineze, il durea si testiculele, nu s-a terminat in baie singur pentru ca am continuat dupa si penisul era inca in erectie

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru IoanaMihaela5267):

Inseamna ca el inainte de a face voi doi sex nu a mers la toaleta sa faca pipi, si l a apucat brusc senzatia cand era in tine. E clar acum.

| Willis a răspuns:

E posibil să se elimine după canal, dar din moment ce nu a terminat, vin alții pe canal.
Important este ca la final să termine, chiar și afară, sau pe tine, nu să țină în el, așa ar trebui să nu îl mai doară testiculele sau bazinul. posibil și capul.
Sau îi faci manual... să îl ajuți, asta dacă îți face plăcere. Dacă nu, singur.

| AnotherGirl a răspuns:

A urina nu e același lucru cu a ejacula. Dacă doar a urinat, nu are ce spermatozoizi să fi eliminat. A eliminat urină și atât. Dacă ar fi ejaculat, atunci da, rămâneau spermatozoizii pe uretră. Urina nu conține spermatozoizi.

| Emilian65 a răspuns:

Abstinenta de la ejaculare poate produce dureri testiculare si dureri de cap.