| DeliaCute a întrebat:

Astazi la pregatire (facem doar cei de la olimpiada adica 4 ) se afla si un baiat pe care il plac. Ne zambeam ( radeam unul de altul ca ieseam la tabla si ne uitam ca la masini straine). s-a terminat ora de pregatire,totul bine si frumos. Pana cand l-a pus necuratul pe un alt baiat sa vina in clasa la noi si sa se puna in gura cu mine ca la final sa spuna ca eu il plac pe acel baiat. El(baiatul pe care il plac) nu a zis nimic efectiv si-a luat bagajul si a plecat din clasa si nu a zis nimic. In timp ce celalat dezvaluia adevarul, eu incercam sa schimb subiectul si ma certam cu el. Intrebarea mea este: de ce a fugit asa, cum s-a simtit si ce ar trebui sa fac sa repar situatia?

Răspuns Câştigător
| andreiul78 a răspuns:

Buna happy
In primul rand mi se pare super amuzanta o scena ca aceasta. Am avut si eu cateva (si nu ca spectator ci "jucam" rolurile, dar asta cand eram prin a 8-a).
Dap, deci... daca tu vorbesti deschis, razi, te distrezi cu baiatul respectiv intre voi se creaza o conecsiune. conexiunea o remarci cel mai usor daca intre voi, exista momente cand va uitati unul in ochii celuilalt. Daca ai avut pana acum momente din astea inseamna ca baiatul te considera simpatica, si asta e bine. Daca vrei o relatie cu el, normal, el ar trebui sa faca primul pas. Daca nu a facut pana acum asta, nu te panica, poate e prea timid cand vine vorba de chestii din astea si nu arata.
Asa, acum legat de "cearta" si el a plecat din clasa, nu iti fa probleme. Sunt mai multe motive care ar fi putut determina asta. Iti zic motivele din cauza carora as iesi eu din clasa daca as fi in situatia lui si te-as placea: ori nu as vrea sa te fac sa te simti prost si te-as lasa sa te certi fara sa fiu prezent (pentru ca te simteai nasol daca el statea si ala tot vorbea si vorbea), ori pur si simplu, decat sa il vada pe ala cum vorbeste ca un nesimtit, mai bine evita vreau moment din asta. Oricum, nu a iesit pentru ca era stanjenit sau se simtea prost. Si eu as fi facut la fel. De ce sa stau sa vad cum un fraier se cearta cu o tipa simpatica? nu prea am de ce nu?
Tot timpul cand o fata si un baiat se cearta in vazul lumii, de obicei, baiatul e ala care isi strica prezenta si reputatia. Nu iti fa probleme. In plus, cu faza ca a zis ala ca tu il placi pe respectivul, nu baga in seama. Daca si el te place, atunci va reactiona si iti vei da seama, iar daca nu are inca sentimente de atractie pentru tine cu atat ii va pasa mai putin, din contra poate acum te vede mai simpatica ca inainte.
Nu iti mai crea scenarii in minte si nu iti mai pune intrebari stupide. Totul o sa se aseze de la sine. (PS. incearca sa nu vorbesti vulgar cand te certi cu cineva)
Bafta!

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Baiatul este timid. Vorbeste cu el cand il prinzi singur, spune-i ca intr-adevar il placi si ca ti-ai dori sa fiti mai apropiati.

| DeliaCute explică (pentru andreiul78):

Am incercat asta (sa nu vorbesc vulgar) trebuie sa recunosc ca nu mi-a fost usor. Inca nu e cazul sa imi zica ca ma place, putine discutii am avut ( am ramas singuri in laborator la bio ca celelalte fete de la pregatire au avut o treaba si era pauza si am sters tabla si am vorbit laughing) ma gandeam ca e suparat pe mine si daca maine as putea sa ma duc la clasa lui ( eu sunt in A el e la B ) cu pretextul ca ii dau niste subiecte si ii urez succes la olimpiada si daca lui i s-ar parea ca il sufoc daca fac asta. el e tipul destept ( ne amuzam ca el vb mult la ora si uneori o dadea prin bat laughing))

| andreiul78 a răspuns (pentru DeliaCute):

laughing cum sa fie suparat pe tine. La mine, o chestie din asta mi-ar da buna dispozitie toata ziua. Pana la urma de ce sa fie suparat? Sa fie suparat ca il placi sau ce? laughing. Nu, deci nu e suparat. Da, poti sa faci chestia cu subiectele si "succes". Oarecum, daca o faci, el te va remarca, intr-un fel. (e mult de scris aici, chestia e ca e bine daca o faci).
Bafta! happy

| DeliaCute explică (pentru andreiul78):

Multumesc! Numai sa nu se simta sufocat. Chestia cu subiectele e un motiv am mai facut asta si azi inainte de pregatire si a mers laughing) imi spunea la ureche nu stiu ce eu il aprobam di zambeam chuar daca unele cuvinte nu le auzeam laughing