Pana la urma nu conteaza ce parere au parintii ei despre tine, tot ce conteaza e sa va iubiti si sa fiti impreuna, e normal sa-si faca griji pentru fata lor pana la urma asa sunt toti parinti de fete! Incearca sa vorbesti cu parintii ei, si sa le explici ca nu esti asa cum mi te imagineaza ei si ca o iubesti, si v-ei avea grija de ea si ca nimic rau nu i se va intampla! Multa sanatate, pa, pa!
Am citit toata povestea asta si cand ai spus ca ai 12 ani... pfoai fa ceva cu copilaria ta in pana mea
Ru credeam ca are vreo 16 si cand am vazut "12" mi-a picat fata.
Incearca sa te porti frumos cu ei, sa alfi ce ii deranjeaza la tine si acel lucru sa il elimini. Nu poti fi impreuna cu ea daca parintii ei nu vor.
Deci nu stiu ce sa mai zic... Am citit povestea si ma gandeam ca ai vreo 16, 17 ani. Dar 12 ani? La 12 ani cel mai important lucru pentru mine era SCOALA nu iubitii. Eu daca as vedea doi copii de 12 ani sarutandu-se, sincera sa fiu as incepe sa rad... AI TOATA VIATA INAINTE, vei avea timp si de iubite! TRAIESTE-TI COPILARIA CA AIA NU DUREAZA TOATA VIATA!
Trebuia sa precizezi de la inceput ca aveti 12 ani, mi-am irosit 2 minute din viata citind aceasta intrebare penibila.
Mai bine o lasi mai moale cu relatiile ca inca sunteti mici.