| ssasassa a întrebat:

Buna TPU! Asvrea sa nu fiu luata la misto asa ca daca nu va convine sa treeceti mai departe. Pentru fete care au mai oferit oral partenerilor lor daca vi s-a intamplat ca partenerul vostru sa isi dea drumul in gura voastra, ati putea sa imi spuneti sincer ce gust are? Am 18 sunt intr o relatie de mult timp si vreau sa incerc si acest lucru. Va rog frumos sa nu ma luati la misto!

11 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu e chiar plăcut, dar nici foarte dezgustător. E chestie de... gusturi! Unora chiar le place. Contează și ce a mâncat, dar și fiecare om are alt gust. La fel ca și savarina fetelor...winking

| Oanaoni a răspuns:

Mie nu îmi place gustul. Am încercat, faza e sa nu încerci direct, să încerci puțin pe buze, limba și după dacă vrei direct în gura

| anonimuIl a răspuns:

Mie ca bărbat nu mi-a plăcut niciodată să facă femeile sex oral.

| Sofer a răspuns:

Depinde și felul tău cum e. Dacă ești siloasa, nu o sa îți placa gustul.

| ssasassa explică (pentru Oanaoni):

De ce sa nu incerc direct?

| anonimuIl a răspuns (pentru ssasassa):

Mai bine nu mai faci sex oral unui bărbat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Long story short: n-am vazut gagica sa nu aiba un pic de scarba fata de gustul spermei, indiferent cat de dezinhibate erau pana acolo.
Sigur are gust oribil.

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, sexul oral este recomnadat sa fie facut numai cu prezervativ, atat din cauza secretiilor care curg din penis sau vagin, cat si mirosurilor locale si nu in ultimul rand, din cauza bolilor pe care ti le pot da.
Tie ti-a oferit partnerul sex oral? A inghitit secretia ta vaginala? El, ce spune?

| sofisis a răspuns:

Nu prea se poate explica ce gust are pentru ca nu se poate asemana cu nimic. De asemenea gustul e influentat si de alimentatia partenerului. Poate fi sarata, dulce, fara gust...
Pentru o prima data recomand sa isi dea drumul cat de adanc poti tu sa il iei...pentru ca simti mai putin gustul. Se duce direct pe gat.

| Negoiu a răspuns:

Un pic sărat, unele spun că aduce la miros cu cel de beton proaspăt turnat, altele că are miros de clor, altele că are gust si miros specific care nu semănă cu nimic.
O să vezi singură cum e! Atenție că poate da dependență! Am întâlnit fete care o doreau cel mai mult "sus".

| Bogdanel27 a răspuns:

Aici depinde foarte mult de tine, iar de partener la fel, ideea e să nu folosească produse sărate în alimentație cel puțin 12 ore, o alimentație cât mai corectă te scapă de gustul înțepător (sărat) sau mirositor
Caută să folosești ceva imediat după finalizarea lui, un toping de ciocolata, frișcă, ce-ți place ție cel mai mult și o să fie ok.