Stai linistit!
esti la varsta la care aseamenea lucruri se intampla. si chiar daca nu ai sarutat nici o fata ai tu timp
eu zic ca esti genu care se indragosteste repede dar iti e teama de ce se va intampla daca ii spui persoanei respective ce simti!
Dar nu e bai, o sa iti gasesti o fata cu care sa te potrivesti la fix sa va simtit bine unu in preajma celuilant si sa va sarutati de mama focului )
Si sa iti dau un sfat, fetele sunt mai atrase de baietii mai timizi si care se poarta frumos cu ele decat de cei intepati!
BFT!
Va rog daca se poate nu mai dati raspunsuri ca utilizatorii:neutrino si Trexmaster daca se poate
Cand ti faci viata (la 14, glumesti? ) nu vor mai crede ca esti "diferit".
Poate ca esti un asexual romantic. Te-ai gandit la asta?
Nu sunt asexual, dar as vrea sa fiu intro relatie cu o fata la varsta asta, ce rau e in asta...
... cam devreme...
Citeste si tu o carte, afla ce e fata/femeia. Asa, toti vrem sa avem o gagica, bani, masini, case etc.
Intelegi? Cate un pas pentru fiecare dar pe rand. De altfel, fa laba si scapa de stresul asta.
Pai ce vrei ma acum? daca ma indragostesc prea repede ce vrei sa fac
Sa NU te indragostesti prea repede.
Nu pot... imi sta in instinct
Si ce doresti? Nu exista o reteta pe care trebuie sa o iei pentru a da fetele navala peste tine.
Imi place ca ai o imaginatie bogata.Tu stii cam tot ce vrem noi sa spunem..La varsta ta nu ar tb sa te gandesti neaparat la primul sarut. Poarta-te exact asa cum esti tu si nu vei avea de pierdut, pentru ca cine te place...te place asa cum esti.Ai grija de prietena ta.Succes!
Nu cred ca sunt prea multi baieti care s-au sarutat la varsta asta, eu sunt o fata de 12 ani si nu as accepta sa ma sarute un baiat.