| RadXx a întrebat:

Buna TPU ati simtit sau v-ati gandit vreodata cand v-a placut de o fata ca nu va place sau cv de genu.Ei bine asta simt eu de fiecare data cand imi place de o fata si cand dorm obisnuiesc sa am diferite "presimtiri"cu ce se va intampla... ei bine eu am 14 ani si probabil veti zice sa imi vad de scoala.As vrea sa spun ca sunt cam timid, rusinos etc si voi probabil veti zice sa nu mai fiu asa dar nu pot sa ma schimb.Sunt o fire rece-calma sau rece-echilibrat, si in toti anii acestia nu m-am sarutat cu vreo fata pe buze sau pe obraz... poate ca fetele ma considera fraier sau altceva findca sunt diferit.Si de fiecare data cand spun lucrurile acestea imi vine sa nu mai ma indragostesc si sa ma gandesc ca nu prea exista o fata si pntr mine, si cred ca asa e.Sunt zodia rac-ascendent sagetator.Eu de firea mea sunt mai sensibil si imi place starea mea exact cum sunt si culmea e ca eu cand sunt intr-o relatie cu o fata fac ca ea sa se simta bine in compania mea si sa o complimentez sa iesim pe undeva si atunci cand fac asta ma gandesc doar la ea.Si cand vb cu o fata sau cand vb asa cum am scris mai sus parca imi vine o senzatie ciudata

Răspuns Câştigător
| bObby123 a răspuns:

Stai linistit!
esti la varsta la care aseamenea lucruri se intampla. si chiar daca nu ai sarutat nici o fata ai tu timp
eu zic ca esti genu care se indragosteste repede dar iti e teama de ce se va intampla daca ii spui persoanei respective ce simti!
Dar nu e bai, o sa iti gasesti o fata cu care sa te potrivesti la fix sa va simtit bine unu in preajma celuilant si sa va sarutati de mama focului laughing)
Si sa iti dau un sfat, fetele sunt mai atrase de baietii mai timizi si care se poarta frumos cu ele decat de cei intepati!
BFT!

12 răspunsuri:
| leeya a răspuns:

Nu cred ca sunt prea multi baieti care s-au sarutat la varsta asta, eu sunt o fata de 12 ani si nu as accepta sa ma sarute un baiat.

| Mlov3u4ever a răspuns:

Imi place ca ai o imaginatie bogata.Tu stii cam tot ce vrem noi sa spunem.big grin.La varsta ta nu ar tb sa te gandesti neaparat la primul sarut. Poarta-te exact asa cum esti tu si nu vei avea de pierdut, pentru ca cine te place...te place asa cum esti.Ai grija de prietena ta.Succes!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supara dar te contrazici singur, ba ca esti rece-echilibrat ba ca esti rusinos-timid, aceste doua stari se bat cap in cap asa ca mai gandeste-te ce vrei sa scrii si nu uita sa pui si intrebarea

| neutrino a răspuns:

Si ce doresti? Nu exista o reteta pe care trebuie sa o iei pentru a da fetele navala peste tine.

| RadXx explică (pentru neutrino):

Eu m-am referit sa imi dati un raspuns dar nu un raspuns ca al tau adica exista o reteta pe care trebuie sa o iei pentru a da fetele navala peste tine! nu prea il consider raspuns in situatia in care sunt eu sufar si tie-ti arde de glume...sad mai bine nu mai raspundeai daca nu stiai.

| Încrucişătorul a răspuns:

Cand ti faci viata (la 14, glumesti? laughing ) nu vor mai crede ca esti "diferit".

Poate ca esti un asexual romantic. Te-ai gandit la asta?

| RadXx explică (pentru Încrucişătorul):

Nu sunt asexual, dar as vrea sa fiu intro relatie cu o fata la varsta asta, ce rau e in asta...

| RadXx explică:

Va rog daca se poate nu mai dati raspunsuri ca utilizatorii:neutrino si Trexmaster daca se poate

| Încrucişătorul a răspuns (pentru RadXx):

... cam devreme...

Citeste si tu o carte, afla ce e fata/femeia. Asa, toti vrem sa avem o gagica, bani, masini, case etc.
Intelegi? Cate un pas pentru fiecare dar pe rand. De altfel, fa laba si scapa de stresul asta.

Pai ce vrei ma acum?laughing daca ma indragostesc prea repede ce vrei sa fac thinking

| Încrucişătorul a răspuns (pentru RadXx):

Sa NU te indragostesti prea repede.

Nu pot... imi sta in instinct big grin