| Ladysexy a întrebat:

Buna TPU.azi am avut contact sexual cu prietenul meu.si prezervativul s-a rupt si el crede ca si-a dat drumul am 14 anisad. vreau sa-i spun mamei in cateva zilei. cand ma duc la ginecolog poate imi faca ceva sa ma scape de sarcina?

11 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Felicitari! Evident ca ginecologul o sa faca ceva sa te scape de sarcina. Si cum a spus si OmuVerde, tu chiar crezi ca e bine sa o faci asa devreme? Ai sa regreti mai tarziu! Whatever, e treaba ta. happy

| R_8074 a răspuns:

Du. te la farmacie si cumpara pastila de a 2a zi ca sa nu ramai insarcinata. Cel tarziu maine sa te duci de dimineata. Si asa nu mai trebuie sa. i spui mamei happy Nici nu va stii.

| Sara2 a răspuns:

Cumpara pilula de urgenta, e mai bine decat avort, dar daca inca nu ai ciclu menstrual nu te agita happy adica daca pana la varsta asta nu ti-a venit

| Sara2 a răspuns:

Ia pastila nu conteaza varsta, avoortu e o trauma, nu are pastila mai multe efecte negative decat avortul e in jur de 75 ron

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Minora gravida cu numarul 2 de pe TPU, podimul il ocupa Maria, ne pare rau. Another one bites the dust!

| paynehunter a răspuns:

Nu prea e posibil sa ramai insarcinata, ca la 14 ani sunteti copii si ce **** mea te-ai apucat sa faci sex la varsta astalaughing

| kittykatt a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu mama ta despre treburile astea, desigur, poate se va supara, dar tot odata te poate ajuta. La 14 ani zic ca e cam greu sa ramai insarcinata pentru ca esti cam mica, dar tot ce e posibil. Ar fi trebuit sa mai astepti cativa ani straight face daca tine la tine nu te obliga sa faci asta daca refuzai tongue si daca incerca sa te oblige sau se supara ar fi trebuit sa ii spui "Next!" tongue
Sfatul meu: ia o pauza macar pana la 16-18 ani. Traieste-ti viata din afara patului. Ai toata viata inainte sa experimentezi din astea.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai daca iti faci avort. da poate nu esti insarcinata si eu am patit la fel dar nu eram insarcinata. daca mai ai nevoie de ajutor ia id.ady_lary

| OmuVerde a răspuns:

Tb sa mergi cat mai repede ca sa poata actiona rapid (iti va da o pastila). in cateva zile va fi prea tarziu. by the way - la 14 ani nu ai altceva mai bun de facut?!

| Anastasiaa a răspuns:

Stii ce poti sa faci straight face? sa iti iei chiloti de tinichea cu lacatel si sa te faci ca uiti cheia acasa, asa nu o sa mai ai nevoie de pastila de a2a zi :*. scuze dar esti prea mica pentru chestia asta straight face.

| Ladysexy explică:

Nu pot sa iau pilula de a2a zi deoarece n-am 18 ani si asta inseamna ca are reactii adverse. dar daca ma duc la ginecolog peste o saptamana are ceva?