| EvaTramell a întrebat:

Azi noapte am făcut dragoste cu prietenul meu. De 3 ori. Primele două am facut-o cu prezervativ dar a treia oară fără. A scos-o la timp. Doar ca el îi puțin speriat deoarece eu am vut ciclu săptămână asta și în ultimele doua zile îmi curgea doar un lichid mari. I-Am zis sa stea liniștit ca totul va fii bine. O sa fie oare? La menstruație o sa mă sperii sau ceva?
Mulțumesc

14 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

E posibil sa ramai insarcinata...

| PisicaMalefica a răspuns:

Daca deja ti-a venit menstruatia dupa ce ati facut sex, esti ok. Ca sa fiti linistiti, poti cumpara un test de sarcina.

| EvaTramell explică (pentru PisicaMalefica):

Mie menstruatia mi-a venit săptămână asta. În ultimele zile îmi venea în lichid maro care îmi cine de obicei după menstruație. Nu s-a terminat în mine. Și am folosit prezervativul în primele doua. Și a treia oară a scos la timp. O sa fie bine

| NH4OH a răspuns:

Nu ai fost în perioada fertilă, așa că sunt șanse mici să rămâi. Mai bine ai face un test de sarcină sau ai aștepta până să-ți vină următoarea menstruație ca să vezi dacă ai rămas.
Baftă.

| darrio2007 a răspuns (pentru PisicaMalefica):

E vorba de azi-noapte.CM se terminase deja.Scrii sa te afli in treaba.

| EvaTramell explică (pentru NH4OH):

Nu sunt în perioada fertîl încă. O sa mi fac un test zilele astea. Dar nu am de ce sa mă îngrijorez. Doar ca el a zis ca se streseaza. Eu am luat pana în luna iunie ac și am fost operata. Mă gândesc sa mai iau iarăși ac. Dar nu știu ce sa fac. Medicul mi-a zis ca nu vrea sa mă lase ca sa pot sa fac copii mai ușor. Nu stiu. Eu as lua m-as simți mai bine...

| Ioannadm13 a răspuns:

Stai linistita, nu ai nimic happy

| Emilian65 a răspuns:

Spune-i sa stea linistit ca nu va fi tatic si nici tu mamica.

| PisicaMalefica a răspuns (pentru darrio2007):

O, wow, ce-i cu agresivitatea asta? Nu vad care parte din raspunsul meu e scris doar ca sa ma aflu in treaba.

| darrio2007 a răspuns (pentru PisicaMalefica):

Agresivitate? Nicidecum.Neatentie din partea ta.Derutezi.

| PisicaMalefica a răspuns (pentru darrio2007):

Da, poate ca nu am fost atenta cand am citit intrebarea dar asta a fost o greseala din partea mea. Sfatul oricum ramane unul valid. Ca sa nu mai fie ingrijorat prietenul poate sa faca un test de sarcina. Mi se pare ca tu esti cel care comenteaza ca sa se afle in treaba.

| EvaTramell explică (pentru Emilian65):

Sa speram happy

| EvaTramell explică (pentru PisicaMalefica):

Nu trebuie sa va certati. E ok, se mai intampla. O sa mi fac zilele astea.

| NH4OH a răspuns (pentru EvaTramell):

Ia câteva pastile, te va ajuta și psihic, dar și fizic.