Atata timp cat ma iubeste si ea cu adevarat..as asteptao pana in momentul in care hotaraste ea ca vrea sa faca acest pas.
Daca o iubesti cu adevarat poti astepta mult timp, dar sincer sa zicem 2-3 anii dar sa fiu sigur de relatie.
Nu sunt baiat, dar as vrea sa-ti raspund. Atunci cand iubesti cu adevarat o fata, nici macar nu ar trebui sa te preocupe genul asta de intrebari. In orice caz, ca fata iti pot spune caa, l-as aprecia enorm de mult pe iubitul meu daca m-ar astepta atat cat as avea eu nevoie si nu ar insista pe tema asta. Pentru ca o fata, chiar daca tu o iubesti sincer si chiar nu iti doresti doar sex de la ea, atunci cand vede ca insisti intr-una, incepe sa se gandesaca, ca daca cumva nu o iubesti cu adevarat, daca doar te folosesti de ea si asa mai departe. Deci fi calm si rabdator cu ea si te asigur ca vei avea doar de castigat. Baftaa;*
Grea intrebare nu sunt asa mare sufletist, dar cred ca max 1 an, si dupa aia bubui...
Pana la maxim 19 ani, dar dupa intrebarea e alta, daca fata stie ca este iubita de acel baiat de ce sa-l faca sa mai astepte daca ea nu mai poate avea probleme daca o face si este sigura de relatie si poate el sa fie ceva mai special decat un iubit?
Poate eu sunt considerat unul din baietii prosti si multi ar spune ca am probleme dar eu as astepta-o si 4 ani daca as tine la ea si ar merita sa astpet.
Virginitatea este foarte importantă, este o perioadă cu care nu te vei m ai întîlnii niciodată, și de aceea trebuie prețuită, dacă iubesti o fată care este virgină, o astepti pînă cînd devine soția ta, eu așa o să fac.
Am vazut un raspuns mai jos, in care am ramas Masca,, 6 luni dupa las balta... '', adica se vede unde a ajuns lumea, Romania... nu mai exista iubire, daca nu faci SEX, nu mai exista relatie.
Nu esti, tu doar stii ce inseamna sa iubesti cu adevarat, probabil.
Iubirea inseamna mai mult de cat sex. Daca e iubire, sexul se transforma in dragoste.
Iubirea cere rabdare.
Nu,depinde si de fata, oricum in cazul meu nu as astepta-o
Depinde cum reacționează fata și ce distanță are daca el e din alt oraș judet și-a ea din același motiv asemănător Si de comunicare... Organizare la intalnire atunci aș putea să aștept 1 an as rezista
Fetele care se pastreaza virgine nu o fac decat din motive religioase ca vai de mine e pacat...
Eu sincer sa fiu nu as sta mai mult de un an intr-o relatie cu o astfel de fata, pentru ca stiu unde duc astfel de relatii, majoritatea relatiilor de genul asta unde unul dintre ei sau cei 2 sunt religiosi si se pastreaza pana in noaptea nuntii nu duc la o viata sexuala activa dupa nunta. Ca sa fiu mai explicit cei 2 sot si sotie virgini pana in noaptea nuntii vor face sex doar pentru reproducere, vor trai in asa-zisa casatorie alba, adica ei traiesc ca fratii, fac dragoste doar cand se reproduc, dar se masturbeaza la greu.
andreiuuutza întreabă: