Cheamă un prieten. Pune-o să îți facă un oral. Sau încearcă din când în când „ușa din spate"...
Ce situatie.
incearca sa mai piperezi actul sexual, spune-i ce ti-ar placea tie sa iti faca si sa te ajute sa ajungi la punctul culminant.
priveste partea buna totusi: transpiri, deci te ajuta sa slabesti.
Nu te supara, ceva ma zgarie rau la ureche : "nu vreau sa o schimb"
e un soi de "micunealta" prietena asta a ta? e o piesa la motor, e un hanorac pe care-l dai jos cand transpiri?
frate, poate nu ai o conexiune emotionala buna cu ea, poate aici e bubitza.
Tin la ea ca ochii mei din cap
Esti penibil, inseamna ca nu o satisfaci destul pe ea.
probabil ca dai ca prostul in ea, transpiri degeaba.
daca nu poti satisface o fata, lasa pe altul, nu ii strica placerea fetei de a fi satisfacuta!
O aduc la orgasm de fiecare data... citeste mai bine
Asta tu asa crezi, daca ea gemene nu inseamna automat ca o duci la orgasm, doar sa iti faca tie pe plac sa termini actul mai repede!
cum am mai zis, cauta-ti alta!
Probabil suferi de ejaculare întârziată. De regulă apare în urma masturbării exagerate. Dacă fenomenul persistă si nu consulţi un medic s-ar putea să rămâi toată viaţa cu probleme dinăstea (nu toate fetele se bucură când actul sexual durează exagerat, dimpotrivă). Niciun vagin nu poate asigura „strângerea" pe care o face mâna, puţine fete sunt ca „partenerele" privite pe ecran sau imaginate! Când tot spun pe aici să nu se exagereze cu Manuela mi se răspunde că e perfect normală masturbarea! Nu e chiar aşa, totul trebuie cu măsură. Nu te cunosc, îmi spun şi eu părerea. Poate eşti un pic epuizat, mai „răreşte", poate nici atracţia faţă de parteneră nu mai e ca la început, a intervenit obişnuinţa. Vei primi si alte sfaturi, numai bine îţi doresc!
Cam asa pateam si eu cu fosta iubita, terminam foarte greu, de obicei masturbandu ma, dar uneori terminam si destul de rapid ( 5-10 minute ). Nu mi-am explicat fenomenul) probabil ca masturbarea, ma masturbam destul de des, 1-2/ zi.
Să o lasi mai moale cu sexul. Adică las-o si pe ea să mai '' muncească''... sa iti facă sex oral si altele... Fundă?