| mihaicelsfant a întrebat:

cand fac sex cu prietena mea ea se tot termina eu nulaughing actu sexual dureaza vreo 20-30 min. transpir degeabalaughing can ma duc in dus ma masturbez singur. ce pot face? nu vreau sa o schimb

10 răspunsuri:
| GoldenZenith a răspuns:

Ce situatie. laughing
incearca sa mai piperezi actul sexual, spune-i ce ti-ar placea tie sa iti faca si sa te ajute sa ajungi la punctul culminant.

priveste partea buna totusi: transpiri, deci te ajuta sa slabesti.

| mihai69 a răspuns:

Cheamă un prieten. Pune-o să îți facă un oral. Sau încearcă din când în când „ușa din spate"...winking

| Silviaemma a răspuns:

Să o lasi mai moale cu sexul. Adică las-o si pe ea să mai '' muncească''... sa iti facă sex oral si altele... Fundă?

| Ara997 a răspuns:

Nu te supara, ceva ma zgarie rau la ureche : "nu vreau sa o schimb"
e un soi de "micunealta" prietena asta a ta? e o piesa la motor, e un hanorac pe care-l dai jos cand transpiri?
frate, poate nu ai o conexiune emotionala buna cu ea, poate aici e bubitza.

| Negoiu a răspuns:

Probabil suferi de ejaculare întârziată. De regulă apare în urma masturbării exagerate. Dacă fenomenul persistă si nu consulţi un medic s-ar putea să rămâi toată viaţa cu probleme dinăstea (nu toate fetele se bucură când actul sexual durează exagerat, dimpotrivă). Niciun vagin nu poate asigura „strângerea" pe care o face mâna, puţine fete sunt ca „partenerele" privite pe ecran sau imaginate! Când tot spun pe aici să nu se exagereze cu Manuela mi se răspunde că e perfect normală masturbarea! Nu e chiar aşa, totul trebuie cu măsură. Nu te cunosc, îmi spun şi eu părerea. Poate eşti un pic epuizat, mai „răreşte", poate nici atracţia faţă de parteneră nu mai e ca la început, a intervenit obişnuinţa. Vei primi si alte sfaturi, numai bine îţi doresc!

| Andersann a răspuns:

Cam asa pateam si eu cu fosta iubita, terminam foarte greu, de obicei masturbandu ma, dar uneori terminam si destul de rapid ( 5-10 minute ). Nu mi-am explicat fenomenullaughing) probabil ca masturbarea, ma masturbam destul de des, 1-2/ zi.

| kandaraki a răspuns:

Esti penibil, inseamna ca nu o satisfaci destul pe ea.
probabil ca dai ca prostul in ea, transpiri degeaba.
daca nu poti satisface o fata, lasa pe altul, nu ii strica placerea fetei de a fi satisfacuta!

| mihaicelsfant explică (pentru kandaraki):

O aduc la orgasm de fiecare data... citeste mai bine

| mihaicelsfant explică (pentru Ara997):

Tin la ea ca ochii mei din cap

| kandaraki a răspuns (pentru mihaicelsfant):

Asta tu asa crezi, daca ea gemene nu inseamna automat ca o duci la orgasm, doar sa iti faca tie pe plac sa termini actul mai repede!
cum am mai zis, cauta-ti alta!