Se pare ca incearca printrun mod subtil de a te santaja sa fii de acord/sa accepti sa discuti si tu despre probleme cu conotatie sexuala si de asemenea prin acele poze incearca sa-ti sugereze cam ce ar dori sa existe si intre voi. Si cel mai probabil sa te si convinga sa accepti sa aveti/sa practicati si voi doi mai multe activitati de natura sexuala prin tactica de a-ti provoca stari de excitare cat mai intense. Spera ca pana la urma vei ceda acestor insistente nerostitite dar execitate asupra ta intr-un mod subtil. In mod cat se poate de cert te doreste si va incerca totul sa te convinga sa accepti sa intretineti sex real. Deschide-ti ochii.
Eu spun sa-l intrebi ce inseamna cand iti trimite poze cu fete in chiloti?
Pentru ca nu mi se are un gest normal!
Mergeau mai multe detalii, varsta, stadiul relatiei etc.
Avand in vedere ca sunteti intr-o relatie, se presupune ca-i poti zice orice. Deci ii spui direct. Asta nu exclude eleganta.
Cred ca iubitul tau este cam timid. Daca este sau nu atras sexual de tine asta doar tu ai putea sa aflii. Nu aveti momente intime in care sa va sarutati, sa va jucati? Da-i mai mult de inteles ca-l doresti, nu neaparat in discutii despre sex, ci prin gesturi.